JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, May 4, 2011

idea untuk HARI IBU?


Assalamualaikum

hello semuaaaa, lagi ngapain semuaaa?
semuanya baik2x ajaaaa yaa? yeaaaa aku disini juga baik, lagi mengepdate blog gituuu.
oh yaa aku hairan kok, g mana aku bisa speaking indonesia dengan baik sekali,
oh ya ini pasti dari pengaruh sinetron2x mereka ya
"okay2x testing testingg.kreeekkkkkkk"

okay dah okay rasanya bahasa aku.
main idea aku untuk mengepdate blog nie adalah untuk bertanya atau pun berkongsi dengan korang semua kalau dah menjelang hari2x penting mcm nie kan, apa je yang korang akan hadiah kan untuk ibu-ibu tersayang korang semua?
sememangnya, setiap hari adalag hari-hari ibu, kita menghargai ibu kita setiap saat
betul x, tapi xkan nak bagi hadiah hari-hari kan..hehe
so bila tibe hari-hari mcm nie bagi la special sikit, bagi ibu kita rase dihargai lebih sikit tp bukan la penghargaan untuk semuanya perlu diberi atas kebendaan atau sebagainya.
cuma macam aku kata special sikit kan ? kan kan kan kan ^__^

aku sendiri pun xtau nak bagi apa, sama ada baju, perfume, or wallet.
selain daripada tue kan, apa lagi yang boleh kita bagi ekk kawan-kawan?
xkan nak bagi bunga, teddy bear.haha
itu untukkk tettttt, tapi nak bagi pun xsalah tapi part teddy tue aku konpius sikit la.
mak-mak kita kan dah ada teddy bear besar so watpe dok bagi teddy bear.
lagi pun masing2x dah kenal sikap, kesukaan dan apa yang ibu kita xsuka rite?

aku lebih suka memberi dan mendapat something yang boleh diguna pakai.
mean benda tue kekal la boleh kita guna, setiap kali kita guna kita akan ingat dia dan dia akan ingat kita.
erk? kenapa mesti bagitahu apa yang aku suka sekali? hahaha
okay supaya korang tahu la nak bagi apa birthday aku yang dah lepas tue kannnnnn.
kalau benda makan tue sebagai sampingan la kan, sebab kalau dah makan mestilah dah telan pastu buang, dah tak ingat apa, tapi mestilah orang yang menerima itu ingat haaaa dia bagi kek kat aku mase birthday aku. haa cenggitu la maksud aku tapi xleh nak guna or simpan sebagai kenangann. tetttttt.


okay ye semua, semoga dapat ilham baru nak wat kelainan untuk hari ibu yang bakal menjelang nie, wahh bestnyer jadi ibu dapat hadiah dua kali tiap2x tahun kan kan.
birthday dan hari ibu
memang special la
muahhhh!


tata ~!

10 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

check out mine! :) Effortless Yet Special Mother's Day Gift

wirdawahid said...

thanks ;)

kaizen said...
This comment has been removed by the author.
kaizen said...

Jubah or Telekung pilihan yg terbaik...

*ni mmg taste org tua2...klo nk bg mak2 yg berjiwa muda bg tudung yg boleh buat fesyen2 sket...yg penting jage aurat laa....

*bawak mkn angin pon ok gak...

wirdawahid said...

jubah plan nak belikan time birthdaynya :)
thanks for the ideaaaa ;)
nak bawak makan angin, xpandai drive plak. ahhaha. mak xsuka makan angin, dia suka shopingg .kuang2x.

TrigYy said...

tgok entry ni edi bg ape kt mak edi.. hihi.. SINI

wirdawahid said...

wahh dah tengokkk dahh. hee
bg coklat ekk? okay juga, tp mak wirda nih, mcm xbape je ngan coklat. hehehe.
thanks edi !

Ashraf said...

sudah follow anda =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

kaizen said...

mak berjiwa muda ek...

*captcha tu tlg buang...ssah la nk komen....

wirdawahid said...

ashraf, thanks :)

kaizen, hahaha. berjiwa muda ke cenggitu?

*mmg nak buang tapi xreti ..huhu