JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, May 6, 2011

BILA KITA NAK COUPLE?

Assalamualaikum
okay before aku tidur, aku nak update blog secara ringkas.

tittle blog aku nie boleh wat korang rasa nak tercekik tak?
bayangkan kalau aku cakap kat korang cenggini *laki2x jela, xkan perempuan kot*
apa perasaan korang? nak nak lagi yang xkenal, xpernah bersapa, xpernah bertegur ajak couple?
pfthghhhhhh ! *mencarut*
mesti korang kata
"kurang ajar gila pOmpuan nie, kenal pun x dah ajak c0uple"
hahahahaha *gelak setan*

korang tahu tak, tadi petang sesedap aku main teka teki dengan ZEROCOL , kenal tak? haaaa xkenal takpe, dia tak touching pun.hehehe
ade sorang mamat nie, aku tak ingat nama apa, tapi pelik la nama dia.
dia anta chat kat aku

TK : "bila kita nak couple"
AKU : "kau ni sapa?"
TK : "alaa wat2x tak kenal plak, saya kan pakwe awak"
WIRDA : "kurang ajar"

*TK= tak kenal

hahahaha, sebab aku takut aku ckp dia kurang ajar, aku takut laa kang dia marah aku, buatnyer dia amik gambar aku dia pakai2xkan.haha
tak nayaaaa akuu?
terus aku block dia. well even korang rasa itu adalah benda kecik, tidak seteruk mana yang kawan-kawan aku dapat mcm lucah2x bagai .
tapi tue la aku, kau wat aku tak selesa dengan kau, aku block kau.
sebab sekarang makin ramai yang ada block, even peragut, perogol, pepepepepe segalaa peee pun ada facebook, macam2x cara dia boleh tipu kita, main2x kan kita. nampak cun sikit, main add je, dengan alasan yang berbagai2x. so girls yang cantik dan comel diluar sana kira semuaaa girlssss la kan, be carefull nak approve.
and be carefull jugak bila dia nak berkenalan, and kalau boleh jangan la dengan mudah bagi nombor handphone dekat mereka2x yang baru sehari dua kenai. apa kata panjangkan tempoh perkenalan ke setahun dua tahun. hekhekhek. *boleh ke korang?*

actually tue je aku nak citer...yang penting aku cukup tak suka style lelaki tadi.
macam mane aku nak pikir dia baik kalau di awal perkenalan pun dia dah kurang aja dengan aku
fine bagi aku dia kurang ajar, tak hormat aku bila dia terus cakap macam tue.
nasib baik aku ada "pakwe" je, kalau aku ada "laki" siannnn laki aku.
menangis tak berlagu diaaa, touching kot. hahaha. *overnya laki akuuuuuuu*

mungkin niat dia nak bergurau, tapi bhai, tengok tempat dan keadaan la. tengok masa, tengok orang jugak.tak semua boleh terima setiap gurauan kita, nak2x xpernah kenal.

yang penting, first aku nak mintak maaf la cakap kau kurang ajar tadi. maafkan aku yeee, xlarat nak kejar kau kat akhirat nanti nak mintak maaf. hehehe
peace no war
*walau pun dia xbaca blog aku*

good night semuaaaaaaaaaaaa ! ;)

27 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

ringkasnya entri ni
:p

Nebengz... said...

hai..jom kawen...*komen mintak penyepak

wirdawahid said...

KWSP, xpayah nak perli sangat la kann. ringkas la nih. haha

kim heeruul said...

keh keh keh...mesti budak mencari2 mane la u ni kan..haha

wirdawahid said...

nebengz, perghhh sentap makkk komen macam nie. nak block bolehh tak? HAHA

Nebengz... said...

hahaha...gurau la... bce yg ni ekk

http://stalknebengz.blogspot.com/2011/05/cara-melamar-yang-agak-sempoi-dan-cool.html

Azri Fathurrahman said...

scary ~ =.='

wirdawahid said...

hi kim, mcm dah bese kenaa ja.HAHA.*gurau je*
biarkan dia mencari.hahaha

wirdawahid said...

azri, scary ke citer cenggini? hehehehe

Amira Chan said...

singgah sebentar. :D

wirdawahid said...

sila2x amira chan ;)

tetaufiq said...

nama saya tetaufiq, ohohoiii!! ;)

r-5 said...

alah TK tu bergurau je tu,... hahaha. sia die kena block. isk3

wirdawahid said...

tetaufiq, hamboii. cam m.daud kilau.kihkih
saya wirda ahahaaaiiiiiii..

wirdawahid said...

JAWI, bergurau xkena tempat.padan muka. unlike :D

r-5 said...

mama wirda. maaf2 yep, bukan nk kuang ajo. igt nk guro2 last tersentap hati org lain plak. saya ni mmg nakal. maaf klu ada saya dan silap.. 0-0 oke. lepas daku sedia diberi balasan. :)

wirdawahid said...

hahaha. "MAMA WIRDA"
ADESSS, bila panggil cenggitu rasa kau nie cam budak2x je, okay2x mama maafkan. alaa senanya takde pe pun nk wat sentap. sajee, mak memang suka sentap :D
okay, pancung sampai terberak :)

Pembawa_Wacana said...

len kali letak je status married...hihihi

wirdawahid said...

alaaa, ayah marah dia kata
*xmalu ke dengan sedara-mara?*

hasrul hassan said...

Salam.
Hehehhe.... saya la tu kot ... uhh larikkkk ....

Apapun, berhati2la ehh .. tu tak seirus ....erkk serius sangat .. jgn sampai kena tipu cam berlaku baru2 ni.

ahmad endo said...

aku cuma leh cakap...wiwit...hehehe

wirdawahid said...

hasrul hassan
w'slm, seriously hal yang berlaku kat wirda mmg xserius, tapi wirda xsuka dia punye attitude yg tak menghormati org yg dia baru kenal.
Baru2x nie berlaku apa?
erk, kurang amik tahu ^_^

wirdawahid said...

ahmad endo, tue je? aku mampu cakap lalalalalala ~~ :D

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


tu baru ajak kapel, kalo blum kenal tp dah ajak kawin terus mcmana?

mcm ni "awak, jom kawin. nak tak?"

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

wirdawahid said...

blade edge :

waalaikummusalam, ajak kawin saya on je la.HAHA.
okay wirda bergurau je, papepun xselesa :)

happy blogging juaaa ;)

bella said...

aku beci lelaki tak hormat perempuan ! go girls !!

wirda azurainie said...

yeahhhhh same goes to me ;D