JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, May 31, 2011

BETUL TUE, SEMUA ORANG ADA SEMUA KAU NAK



Assalamualaikum

HI people ! how are u today? yeahh i feel unwell today because of flu and sleepyyy. last night on the phone lamaa sangat.
okay now, aku xberapa busy kelas habis awal pukul 10 and the next class pukul 2 sat g. so i still got time to update my short entry . *perhaps, sebab aku takut termelalut panjang*

so after class aku ingat nak on9 sekejap*SEKEJAP LA SANGAT* then nak sambung tidoooo
but i cant :(bila dah depan laptop mengadap facebook n facebooker aku jadi seorang yang sangat kental dan tegarrrrrrrr. mark zumberg kau patut kenal aku sebab aku facebooker tegarrrr dalam negara :D
hahaha xde kojee mengarahhh mark zumberg tue kenal aku.
okay straight to the forwad what about title entry aku macam nak gadoo je kann.
ini bukan gado, tapi ini juga untuk diri aku sendiri
just now aku baca latest entry dari blogger tercomel, retisss,bijak org kata cukup package la kann. agak2x korang sape? pikir d
ulu nanti aku bagitahu
*20minit kemudian*

okay dah tau sape?
YEAHHH she is !

sila klik untuk sesiapa yang belum baca entry nie. for me, entry nie lebih kepada wanita. but kaum adam still can read to give some advice pada u all punye girlfriendssssss;)
aku suka entry kak atin kali nie. betul2x kena dengan wanita-wanita diluar sana yang seakan berlumba-lumba dalam fashion bagai nie
yes i admit, aku pun terjoin sekali. sebab xnak ketinggalan orang kata. walhal aku dulu bertudung bawal je kottt, xde maknanyaa nak pakai ala-ala vintage bagai.
aku dah sedar lama sebenarnya, lepas satu, satu pelbagai fashion desgin dan bentuk dan idea kreaaatipp mereka reka untuk wanita bertudung terutamanya sekarang. sampai aku terpikir, dulu kalau perempuan bertudung tak tahu macam mana nak bergaya, orang free hair senang je, leh ikat rambut sana sini, pakai baju itu dan ini sebab kadang baju tak sesuai dengan gaya kita sebagai muslimah yang bertudung :)
tapi sekaang aku rasa, yang freehair plak mati kutu dah tak tahu nak bergaya macamne dan amik keputusan nak bertudung sebab BERSTYLEEEE lahhh!
*just my view, jgn la attack aku plak pas nie. hanya terfikir sejenak dan seketika* :)

nie haaaa aku pakai tudung pun senget bengetttttttt!
kadang aku sanggup berhabis beratus hanya untuk look up to date dengan mereka-mereka semua. padahal aku hanyalah seorang student yang banyak nak guna duit untuk kegunaan study. see? penyalahgunaan wang pinjaman MARA.hihihi
sanggup tue , xpenah lagi beli online tapi cuba jugak beli dalam hati kena tipu redhaaa je. hampesss -,-
ketaranya dulu laaa kot bila aku kenal dunia fashion kat facebook yang orang kata mmg pergghhh lawanyaa dia pakai mcm tuerr, nk jugaaaa!
then dan dan tue terus ajak adik pergi shopping. huahuahua
serius duit aku hanya habiskan kat fashion. walaupun aku xuptodate sgt tapi aku dah rasa feeenatttt dengan semua ini. aku xkata kat orang tau! aku hanya cakap tentang diri aku. tentang korang depends pada korang nak buat apa sebab tak melibatkan aku. tapi aku xde lak cakap aku dah malas nak bergaya bagai nih. tapi aku rasa akan lebihhhh slowwww mungkin lepas nie. pakai apa yang adooo sajoo, malas nak kejar sane sini, sebab tak terkejarrr, baru 2hari beli nie, esok dah ada style baru. grrrrrrr!
dalam hati *kalau aku tahu, aku xbeli yang aku dah beli ni* kihkih
dah biasa kenaa dah giniii.
bak kata kak atin,
"IM PRETTY JUST THE WAY I AM"

lagipun sabri suka tengok aku pakai tudung bawal. kihkih
family aku xkisah sangat tapi aku rasa aku lebih ayu pakai tudung bawal.
*well, tangan di dada , mata ke atas*

mungkin lebih tepat, dia datang mood nak bergaya dia akan :)
nafsu aku dah berkurang dah dalam semua nie, insyaAllah duit pun boleh saving untuk benda lain yang lebih penting :)
am i rite people? nooo? fine -,-

seriously entry nie all about me.
im not talking about other people and if ada yang terasa im so sorry.
i just to express my feeling all about this
dan aku tak tipu, as human lagi-lagi perempuan nampak bendaaa yang cantik, mengerlippp sikitt dahhh kau nak belii.
yes i am :)
nafsu la katakannn, lalalalala ~~
tapi xde la plak aku menyeru anda semua untuk tidak berfashion. mcm aku jadi tadu, terpulang pada anda semua. terus support fashionista kita because they need it actually :)
tapi sebelum tue tengok pada kemampuan kita :)





6 comments:

SheyPull said...

bgusla klu nak berubah...:P

kaizen said...

no komen....hehehehe

Fatin Liyana said...

cayang wirda :) comel la die ni. pakai bawal ke shawl ke tetap comel !

wirdawahid said...

sheypull, hehehe. nak berjimatt sikit pas nie ;p

wirdawahid said...

kaizen, accepted :) haha

wirdawahid said...

kak fatin liyana . oh my goshhhh. u're here ! hehehe
cayang akak jugaaa tau!
mane ada laa, akak tue pakai apa pun tetap comel. even tak make up punnn! hehe