JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, April 10, 2011

menangis tanpa sebab?

Assalamualaikum

yes tittle aku kali nie aku rasa sangat dekat dengan wanita-wanita yang sangat rapuh hatinya
aku xcakap lelaki xleh menangis, tapi kalau orang sebut menangis je secara automatik akan memandang ke arah wanita , am i rite?
okay secara jujurnya aku seorang yang sangat cembeng *betul ke ayat aku nie?*
aku nie memang mengadaaa gilaaa, susah sikit nak nangis, sedih sikit nak nangis, orang lain punya citer pun aku leh nangis.
tapi tue semua bersebabkan? kalau nangis tak bersebab, apakahhh?
sampai kadang aku jadi malu, sebab aku nie boleh menangis tak KIRA TEMPAT.
so kalau dah depan public aku nangis, memang aku cover2x wat2x pandang langit, mata boolaattt kan.haha, nak kering kan air mata yang bertakung yang menunggu saat untuk gugur ke bumi.
oppss, terfikir murah sangat ke air mata aku ni?
beb, aku menangis tak bermakna aku xkuat okay. aku seorang yang kuat *insyaAllah*
dulu aku pegang kata2x aku sendiri
*sometimes we need to cry*
yes, sampai sekaang ia mempengaruhi diri aku, salah satu untuk aku ringankan kesedihan dan kesusahan yang aku rasa
tapi kannn, motif aku nak bawak nie, pernah tak korang berada di situasi yang
SANGAT HEAVEN
di mana kornag sedih menangis teresak2x sampai xleh bercakap, mata merahh gilaaa,dah lebammm, hidung merah2x comel gituuu
last2x korang dapat tahu berita ataupun cerita yang korang dengar tue TAK BETUL?
oohhh yess,rasa nak tadahhh je balikk air mata tue, rugi-rugi-rugi hahaha
so macam mane yeee, yelaa kadang kan situasi macam nie selalu berlaku, xkiralah benda tue kecik ke or even dalam rancangan *wakenabeb* wahh lame xtengok rancangan tue, nape dah xdeee ekk? bang bang boom laaakkk ala2x wakenabeb.
kan adeee je yang menangisss disebabkan benda alah tue, so nak aku bawak di sini,
*malu sendiri*

aku selalu jadi situasi macam tue, pastue aku mula la nyanyi2x kecil walau suara dapat kalah kan protege salma tapi aku tetap nyanyi kecil supaya bakat tak dikesani oleh mana-mana pihak.
erk?

11 comments:

Sunah Mohammad said...

lembut rupanya hati cik wirda kite ni ye~~~

wirdawahid said...

hati perempuan. hati cik sunah pun saya percaya lagi lembut dari wirda. hehehe.

Miecyber said...

Menangis bagus untuk kesihatan mata...

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

hasrul hassan said...

Hmm ... menangis ada dua - gembira dan sedih. :p

Shah Akmal said...

wirda ni silau....sudi-sudilah follow aku hehehe

Aku Dan Teksi said...

Menangis ada 2 sebab,sedih dan gembira.

aleen aiden said...

hee.kadang2 ayaq mata ni lah yg bley buat senjata pompuan.nangis cket bley lembutkan ati bf.keh3 :P

sharinaselena said...

KDG2 BEST GAK NGIS TMPA SBB NI KAK:)

Nur Ardilla Najwa said...

was here... nice pic u have by the way...=)

cpahniza said...

penat la nanges nnt mata bengkak...wuuu wuuuu~~
btw, cntik la kamoo...dh folo pon sbb cantek sgt..hehe

wirdawahid said...

wahhh terharunya tengah busy2x n tak sempat bukak blog, dah bersawang gini pun ada yang sudi komen yewwww.

yes, menangis tanpa sebab best kannn. wahh ada yang folloq sebab cantik pulak dah. wirda biasa je sebenarnya :)