JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, February 13, 2011

PERLU KE AKU TERUSKAN ?

Assalamualaikum

beb, tidoo ke apa sekarang ni? bangunnn la. subuh mari sudahhh la.
meh sini kaji emosi saya sekarang, tolong2x apa yang patut,

aku keliru la dengan emosi aku sekarang . perlu ke aku bagitahu korang tentang emosi aku? atau perlu ke korang baca tentang emosi aku? tapi perlu ke korang wat tak tahu dengan emosi aku? hahahaha, tolong la korang, aku terseksaaa wooo cam gini.
i want myself :(

dulu aku jenis yang minah kepoh, pok pek sane pok pek sini, sampai dulu pernah gak la aku dapat nama komersial JOYAH , kau ada? non adooooo la kannn. so xpayah la nakw at muka bila dha xde tueee. bersyukur je laaa. hahaha

tapi sekarang? sumpah sekarang aku skema. semuanya start habis spm xsilap, aku dah rase la yang aku xbanyak cakap, maybe aku pikir sebab aku xjumpe kawan2x an, so aku rase xkan nak menggedik dengan orang tak kenal. tp rilex dulu, then dah sambung blaja aku lagi+++++ sneyap, okay aku pikir maybe sebab aku baru nak kenal dorang, fine..aku biarkan lagi, tapi sekarang dah SEM 2 dik non, xkann nak senyap lagi kot?
maksud aku senyap ialah, aku jarang mulakan perbualan atau wat gila2x aku nih. oh ya aku seorang yang gila gila tapi bukan gila.
then aku jumpe SB, tanduk, taring semua dah kuar,best gilerrrr, bila aku dok lepak situ, aku dapat rasakan diri aku, sebab tue aku suka lepas sana. tp mustahil lah aku nak lepas sane selalu, aku student, ada tanggungjawab lain yang lagi penting kot.
tapi cmmneee yeee aku nak hilangkan perangai xsenonoh aku nih?
kadang aku termenung sorg2x apa yang aku pikir pun aku xtau, aku rase cam aku ada masalah la,tapi an koran gjangan gelak plak, tapi aku tak tahu apa masalah aku.
aku xselesa dengan perangai cam gini, ramai member leh terasa kot dengan perangai aku nih. aku ingat member aku ajak g makan kot, aku cam xberapa nak layan, aku just senyumm je, dia dah malu then dia pun terus g tempat lain, aku g kat dia aku taye dia aku lain ke? dia cakap ye. akak bilik aku pun taye, kenapa aku sekarang diam xhavoc cam duluuu la.
masalahnya aku xde jawapan pada soalan2x mereka.
so cmne nih? korang rase apa masalah aku sebenarnya? kalau nak ckp sal kawan, siyes kat kolej aku mmg xde kawan baik, kawan biasa2x je, aku kawan dengan semua orang, bukan aku sombong tapi aku masih mencari kawan baik tue. sampai sekarang tak jumpe. kemana bakal kawan baik aku? sebab tue orang kata horoskp capricorn nie dia berdikari :)
mmg lah xleh caya sangat benda2x cam gitu, tp siyess dah kalau ada yang betul :D

kadang aku balik rumah pun, aku xceria..komunikasi dengan parents pun dha xberapa sangat dah sekarang.
sekarang tengah try to get it back :)
aku xnak hidup cam nih, SUMPAH aku cakap, hidup cam ni bosan, kadang nak ketawa satu ahri mmg susah, sebab tue aku sangat menghargai SB :)
SB MAKE ME SMILE EVERYSECOND :)

emosi budak umur 19 nih mmg mcm nie ke? bila akan berakhir? bosan laaaa :(

14 comments:

mahirahnazlim said...

mood swing bese laa :)

wirdawahid said...

tapiiiii dah selaluu cam gini. lelama tuannyaaaa bdan pun bosan cm gini. hehe

Mr. Swift said...

maybe u need someone or something to bring back the old you. btw maybe dah memang stated yang wirda ni akan jadi camni. well who knows right?
Life is short. So enjoy it.

*btw it's happen to me too and it's so uncool. -_-'

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ape org tahu.. usia 19 ni mmg terlalu bnyak emosi
nak up 20 katekan..
nak kasih syg bebanyak...
hahha.. yeke...
hee...

wirdawahid said...

mr swift : heyy there! if dah memang wirda akan jadi macam nie. i'll becomeeeeee sad u know. i hate this feeling! im not happy at all . i can create smile, but im not :(

*yeahhh, its uncool and its hurt actually :(

wirdawahid said...

LPLM : hahaha, ayat nak kasih sayang banyak tue agak xtahannn yewww. so here, im less kasih sayang laaa ye? hahaha, i'll find kasih sayang .:P
mungkinnnn, nak masuk 20 annn, exciteddd dah nak tuaaaa :P

APi said...

yeah..
umur untuk mencari diri sendiri..



chill la..

Mr. Swift said...

Sebab tu manusia dicipta. Sebagai khalifah dimuka bumi ini. Dan tugas tu bukanlah semudah yang disangka. Well pasal hati dan perasaan, kadang-kadang kita tak boleh nak fikir sangat. Makin fikir makin pening.

*Remember, ingatlah bahawa Allah itu sentiasa ada untuk hamba-hambanya. :)

wirdawahid said...

api : perhaps, umur untuk mencari diri sendiri. i love ur every single words :)

thanks :)

wirdawahid said...

mr.swift : really appreciate ur advice :)
yup, hati sukarr tuk ditangani kerana itu akal dicipta jugak untuk manusia :) supaya befikir.
i get it .

Norshyla Mohd Nor said...

meh lepak ngn aku ah.......hahahah :)

wirdawahid said...

shylaaaaa : NAK SANGAT NAK SANGAT HOKEYYYY. tp :(
bila? akus abar tunggu kau pas habis STPM :)
*gigih menunggu nih*

E.d.Y said...

hidup perlu ceria..nnt satu benda pun xboleh buat

wirdawahid said...

tue la pasal, hurmm ;(
ceriaaaaa ! :D