JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, February 2, 2011

PENCARIAN MODEL BERTUDUNG



Assalamualaikum
yeayyy, bersuaaaaa kemabli dengan mood yang ceria.
sila ceria bagi yang xceria sebab ceria itu penting untuk ceriakan hidup anda
get it?

short entry i guess,
just nak mintak jasa baik anda semua yang cun melecun, gorgeous tahap maksima, hensem tahap ayah aku. hikhik.


wirda ada join satu contest kat fb nie
oh aku sekarang suka betul contest2x bagai niee ek. xsalah mencuba nasib kan kawan2x?

contest tue namanya yang seperti di atas la.
so korang yang lain-lain yang belum like my pic bolehh la like gambar saya yang sememeh dan tak sedasyat gambar contestant yang lain ;)

okay caranya ialah korang like main page dulu sila klik di bawah

second korang dah boleh like gambar saya , juga sila klik di bawah :D

harap korang dapat support saya hokeyyy :D

thanks you so much ;)

15 comments:

Nadia Khan. said...

sudahhhhhhh likeeee. hehe good luck! :D

E.d.Y said...

ok sudah..sebenarnya xsuka kalau ada contest like2 kat FB ni..sbb skrg kecoh ada penipuan...ada yang guna fake akaun untuk like2 ni...biasanya yg menang gambar biasa2 je, tp like dia banyak..tu ramai xpuas hati...

apa2 pun good luck yer...semoga contest ni contest yang bersih

wirdawahid said...

N.K : thannkkk youuu dear :D

wirdawahid said...

ohh yekeee?xtau plak macam tue.
harap2x macam tue la ;) hehe
tapi contest nie ada penilaian dari juri. so harap okay lah contest nie ;)
thank you edy :D

maldinifaridkamil said...

da like da..:)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

wirdawahid said...

mal : thanks :DD

zack : terima kasihhhh

cepatt je korang ek. hikhik

APi said...

good luck..^^

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

uuhhh.. gane nak like ni..
bute IT.. huhu

all the best..

.faty.(: said...

yeayyy!dah likee tauuu^^.sgt chantekkk awk nii(:

wirdawahid said...

api : thanksss :D

wirdawahid said...

line putih line hitam : aloo, tekannnn je link yg diberi tue. hehehe.
okayy thanks :)

wirdawahid said...

faty : terimaaaa kasih sayang :DDDDD
awak punnn cantik <3

shazmira said...

alaa . cantekkk ! :)

Ezzy said...

love your picture!!~hi miss Wirdawahida, I have borrowed your picture as my model painting for my drawing class.hope you don`t mind~=D