JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, February 8, 2011

LEPAK BERSAMA SAHABAT BLOGGER









Assalamualaikum

*mood bahagia, almaklumlah baru dipinang dan dirisik lalu disisik lantas disisih

*hehehe, gelak sopanggg

ggg

panjang nie nak citer entry kali nie tapi nasib baik aku nie ade belas ehsan lagi

aku update ala kadar je entry kali ini, xnak panjang2x kang hot macam FAIZAL HASNI sape nak jawab mak?haha ahad lepas, bape ari bulan korang tengklah kalendar sendiri, aku diajak,diinvite,diseru,diminta untuk turut serta dalam satu event gilang gemilang yang dipanggil sebagai lepaking.bukan gathering pun , dia cam lepak-lepak manja dengan otai SB .

saje nak tau lebih mendalam tentang SB nie, thats y saya

budak baru dalam SB nih mau jumpe otai2x untuk mendapatkan maklumat dan memahami konsep SB dengan lebih medalam

*tipu semua nih*

aku baru join SB rase memnag xsampai seminggu la derr, tapi aku rase cam, aku lahir2x je dah ada kat SB dah macam kawasan aku aku buat, as long korang senang dengan aku

lagipun aku tak langgar peraruran *jelir lida

h pada sape yang wat muka*

so, tetibe otai *bajet otai nih ajak lepak. nama dia aku tak penah taya lak kenapa nama dia macam tue, tapi papepun aku senang kok sama nama dia <3>

kitaorang lepak kat wangsawalk, al tempat bese aku pegiiii tueee nada berlagak

yang join wahhhhhh nama dia cukup gah di arena SB

cik bulat, gah tak? gah tak? gahhhhhhh kann :)


kyerull yang menjadi blog pilihanpada minggu ini tueeeee

fahmi mahat yang agak pemalu aku rase :)

dan dan dan dan dan

ehem ehem

KIRIN SELAMA PE

RAK

haaaaa , nama dia lah yang akucakap sampai sekarang aku tak penah nanye

pasnie, kena banyak bertanya tentang dia nih :D
hahah

*sorry u guys, aku nak link tatapi line berukband

kat kawasan kolej nih lemmmmm sikit.

tengok aku nak follow apa berita TERHANGAT kat SB yang melanda diriku dan dirimu *alamak pas nie kita nyanyi lagu ni lak ek lalink. HAHA

oh ya, aku bawak adik aku teman aku join dorang, mula

ajak NADIA KHAN dia plak

ada hal ;(
so, we had cancel then adik aku r
eplace tempat NK . hahaha

pas tue cik bulat plak dengan orangggg terrrrrsayangg :D

sampai sane kitaorang jumpa kat A&W , kami sampai tengok nampak cik bulat sedang dodok.

*alahai tang mana bulat? kecik comellllllll je cik

bulat nih rupanya. hehehe

then, lepak2x situ jap, sembang, mengumpat, mengutuk kitaorang decide main bowling.

yess, bowling for sure aku kalahkan kalau main bowling. aku penah menang pun sekali mase aku main dengan kawan aku si bell yang lemah lembut. aku an ganas dan kasar leh la menang *cam tue lak ek? hahaha, tapi bila KSP beraksi digelanggan bowling. perghhh gua terduduk gelak2x la weyyy sebab ......... _ _ _ _ _ _ _

_ . *sambung sendiri, gua xsamp

ai hati nak cakap*

hehehe, and at last ? korang tengok lah sendiri.

yang aku bangga jap sebab aku jalankan untuk

cik bulat punya sayang, aku dapat STRIKINGGGG, eh silap strikeeeee *bangga, masih ada lagi nih.

tapi sayammmm, time aku punye turn xpenahhh lak dia nak strike, hampesss .. niat untuk menang dan mengalahkan KSP tidak kesampaiannnnnn.

oh ya tak lupa jugak dengan si kyerull yang kononya sedang bahagia dengan NISA KAY

itu menjdai photogra

pher i u know

ww

*nisa kay dia selalu nak amik gmbr i, malu i *(saje bagi peperangan antara mereka, tgh jeles lagi nih)

bhahahaa, oh SB sedang hangat dengan MAIN-MAIN CINTA yewww, so guys, please understand our feelingis currently JIWANG :D

kesian dia hampir 90% (kyerull) sembuh dari eksiden a few months ago.

tangan dan kaki dia patah so xleh join dan hanya mampu tekan klik,kliokkk,klishhhh butang DSLR dia tue tuk amik gambar kitaorang.

fahmi mahat pula setiaaa menemani nak menolong KSP membayar bowling, hehehe

dia boleh tahannn wooo main bowling. yang penting memang dia menang:P


kemudian karoke senarai lagi aku dengan ehem-ehem

*dua insan
*gurau berkasih

ehem-ehem kasi kat aku
*kembali pulang

^__^

pas tueee dah agak penat kitaorang pun balik dan bergambarrrr .

penat jugaklah kaki aku , dah la pakai heels setinggi 5inci punya nak tak nak nampak ketot/pendek.



P/s : sorry entry kali ni agak serabut dengan environment yg tak best, *xlehblah..internet siputt. so inilah hasilnya :D

salam

going to class :D


lalink jaga diri yewwww. HAHA

12 comments:

famimahat said...

1st! hehe =)

suka entri ni. tapi... pemalu tu nampak sgt yea .. haha XD

segan la dgn orang2 cam korg .. ngee =)

hopefully leh join lagi gath korang , bek mini or extravagant ^^

~Kirin Selama Perak~ said...

lalink setia ngan yunk
believe me,dear
ati2 taw..
jga dri.
apa2 text lalink ek?
:)
tq dari ehem2.
:p

fami said...

korg ni so shuweet laa... huhu =)

mardhiah ismail (: said...

cantek :)

wirdawahid said...

fahmi : hoho, nampakk. yeahh kalau wirda diinvite jugak ;)
see u next time nanti :)

wirdawahid said...

KSP : hahaha, lalink comel gileerrrr ehem2x tuee an? lalinkkkk <3

wirdawahid said...

fami : hahaha, khayalan semata tauuu :)

wirdawahid said...

mardhiah : kami memang cantik. HAHA ;)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mcm aku ni last bagi comment jek
hahaha.... takpe.. org hebat lanbat sikit...
ye dak...
thanks mention name..
hahaha..
mcm de smtng wrong kat name tu
ahh.. x kesah.. hahah

penting korang fun..
wiiiii....

Mr. Swift said...

Facebook bring me here. :D

*bestnya korang. jeles ni.

wirdawahid said...

LPLM : yelaaa, baru pasan ade typing error dsituuu.hahaha, so sorry laa yew.. yesss, sangat funn!
orang hebatt sepatutnyaa lebih awal kott, coz dia alert sikit.hahaha

wirdawahid said...

yeahh, me to :)
jangan jeles next time join us ;)