JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, February 17, 2011

KSP YANG SEMPOI




Assalamualaikum
hi sahabat! hi blogger ! :D
yeahh, aku sukaaaa la guna ayat nie, coz ada satu perbezaan di situ mungkin.
nak tahu apa? oriteeeee, *lu pikir la sendiri*

malam ni, dengan bersumberkan *masuk air* wirda
sebagai owner blog nih nak cerita
all about KSP

atau dengan kata lain


*sebut betul2x kat belakang tu yee, PERAK bukan ***** :D

macam biasalah, dulu saya mula-mula berblog atau nama sedap sikit, bergelar blogger rajin jugaklah masuk segmen menyegmen nie, but since ...dah terlalu busy *tipuu kot bab ni* so i have no time to spent more time kat blog nih, tapi aku still godam blog orang, just malas nak update or join any contest or segmen.
TAPI
tetibe aku jadi terSUKA bila ada sorang brader femes amouss kat SAHABAT BLOGGER nie anjurkan satu segmen yang mane wat satu entry
pasal dia ! PASAL DIA HOKEYYYY!

okay, if korang tetiber berminat nak join segmen nie
first of all korang kena ikut syarat yang telah diperekakan oleh beliau ;)

ni syarat-syarat KSP :-
1-follow blog KSP*nada paksa*
2-letak header KSP dalam entri korang..
3-watla entri tentang KSP.apa2 ja yang korang taw tentang KSP*ada gambar ngan KSP lg sempoi*
4-linkkn ke entri ni..
5-ltakkn url korang kt komen ni.*mcm biasala*
6-tajuk entri:KSP yang Sempoi:) k



okay jom start

wirda dah pun follow, mestilahhhh kan, saya kan ASSIS diaa :)
sekian terima K
ASIH

orite, inilaaa dia header KSP yang korang perlu letak kat setiap entry if u all rase nak join :D


KIRIN SELAMA PERAK, hurmm camne leh kenal tue xingat la..*sorry*
tapi di mana kami kenal semestinyalah di SAHABAT BLOGGER yang merapatkan hubungan antara blogger2x lain, selain itu mengeratkan hubungan silaturahim kita sesama manusia, aicececce, terima kasih kepada admin SAHABAT BLOGGER ye,
kalau x, xjumpe la saya dengan abg kacak lagi baik budi pekerti ini.hehe
(jangan nak sengih sangat la KSP)
kitaorang selalu balas-balas komen tau!
then satu hari tue dia ajak lepak, so we all uar-uarkan sesiapa yang nak join lepak , seperti entry yang sebelum ni, xperlu kuulang semula kerana this is all about KSP :)

first meet dengan dia, oriteee dia cam sangat bertanggungjawab.
okay xkisah la korang nak cakap apa, sebab cara dia tu nampak cam dia nie seorang sahabat blogger yang baik, even first meet cara pergaulan kitaorang dah macam lama kenal, so xhairan la saya agak mengada2x sikit dengan dia.BHAHAHAHAHAHA

yang paling best tentang KSP dia XPANDAI PUJUK ORANG, so orang cam wirda nie memang KUAT MERAJUK MACAM PEREMPUAN *ayat ciplak niii*
so memang sampai dia, malas nak merajuk, so big thanks for him, sebab dah dapat hakis sikap merajuk wirda sikit2x. hehehe
kalau x dulu, silap cakap je merajuk. awwww *Menyampahhhh nokss *
lepas tue, dia sukaaaaa marah wirda.
marah bila wirda xwat assgment tapi sibukk dok lepak gaya cam orang xde kerja.
hehehe, tengah syiiokkk komen adess, dia lak datang komen
*off dulu, wat assgemntttttt*
lebih kurang tuee la ayat dia. hehehe
yes, waaaa baik, wa ikut cakap dia.
aku pegi off chat then main komen lagi. grrrrrr, dia perasan jugakkk HAHA
mmg best laaa kan,

dia jugakkkk SUKA BAHAN orang .
okay rasanya nie semua tahulah kan, nie kan kerja part time dia
so better korang be carefull, cara dia bagi salam perkenalan mase aku mula2x join SB pun agak GRRRRR jugakk la kan, rase nak cakap je
*kau mamat mane nih main buli2x aku? kau tak kenal aku ke?*
hahaha, confirm2x la ramai yang tak kenal, sebab tue aku xcakap :P
tapi aku suka, xbosan, best. kalau dia xde memeriahkan SB alaaa wa rase bosannn laaaaaaa, kalau dulu, sampai tak tidoo layan SB nih! kihkih
bukan layan KSP, layan SB
*actually two in one*

korang ada jumpe dia depan2x tak? apa yang korang suka? hehehe
aku nih review betul2x pasal dia ekkk? lantakk laaaa, gasak r sape suruh wat segmen bestt cam gini. hehe
aku suka part dia senyummmmm dan part mukaa dia bila DIA YANG KENA BAHAN. haha
orang kaki bahan , bila sesekali kena bahan best jugak kan?
korang patut tengok muka dia time dia kena bahan, so bahan-bahankan la dia yewwww.

oh ya, dia cakap kalau ada gambar lagi bagus kan? oriteee, nihh hamikkk KSP gambar kita berdua di saat KEMBALI PULANG.
haha, ooppss, kitaorang pernah kena gossip gara-gara musim SKANDAL di SB dulu. HAHA
tapi tue semua lakonan semata-mata, aku ada gengster, dia ada ..................... tetttttt
suruh dia jawab sendiri.



banyak actually gambar kitaorang *bajett betul ayat nih* HAHA
tapi xkan nak letak semua an, makan hatilah peminat-peminat dia nanti.
hehehehe

okay la, aku xnak la wat entry panjang2x kang KSP tak habis baca lagi dah blahh cam tuee je. :D

so selama aku kena selama nie. hehehe
BEST , KAWAN YANG BAIK , KELAKAR , duduk dengan dia xbosann la. ade je bahan dia nak bercerita dan menjadikan satu bahan dalam satu adunan lantas mengorengnya dengan rangup, terus menjadi perbualan ramai kerana kerangupan dia. dan jadilahhhhhhhhhhh KSP *gaya iklan coco crunch *
siyes, aku xtahu apa aku melalut.
okay wa chaooowww dulu!

thanks for reading! tata :D


p/s : bestt la citer sal ornag nih. ceciter ceciter pasal aku lak? HAHA

9 comments:

KyêrulL said...

fewwiiitt~ mcm nie nak buat sagmen jugak lah.. agak² wirda nak join x?? HAHA

wirdawahid said...

kyerull : HAHAHA, bolehhh aja. wirda join punyaaa :D

Sunah Mohammad said...

haha! panjang bebenor...mesti sengih memanjang sakirin baca ni! :p

wirdawahid said...

hehehe, panjangg an. tp cam dia xbaca je ;( isk isk

~Kirin Selama Perak~ said...

KSP baca smpai habis..
dan masih tersenyum sorang2.
:p

wirdawahid said...

yeayyyy! dah dah, xyah nak senyum sorg2x..kang org kata gila bayang plak.hehe :D

hamzah ian said...

hai model gojes.. hehe

wirdawahid said...

erk? saya bukan model la wakk.:)
hehe

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni.

anyway, kalo ada masa, sudi-sudilah untuk berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE