JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, January 6, 2011

SEPETANG BERSAMA



Assalamualaikum
yuhuuuuuu ~!

im back

pepetang camgini aku sedang mendengar lagu jiwang lelama punye.
bourgenvilla by spring
heee, jiwang tak? jiwang tak?

its random song dari my laptop. oh yeee, aku mmg layan gak la lagu jiwang nie.
so xleh watpe la kann, dengar lagu tue mesti nak pikir sedih2x nak feeling la kononnnnnya
haktuih ! :D

sepetang bersama aku sekejap nie aku nak showw off my timetable :P
mengadaa tak? HAHA
like i care ;)


alaaaa, xbape nampak. malas nak zoom. haha :D

yesss, yang bestnyer sem nie aku xde balik kul 6 :)
paling lambat pun kul 5. cool gilasss la timetable semester nie
love u la!
TAPI
jumaat aku full gak la, bese cam sem lepas kul 11 pagi aku dah cabut balik rumah sebab ada satu kelas je punnn. papepun xpeee. aku tetap sukaaa

tambah2x dengan lect yang best2x semuaaa beb.
dorang tak strict dan tak kedekut nak bagi carry mark.
katanyaaaa la
paling best aku rase lect aku subjek MGT iaitu management dalam bussiness
biasalah budak account kena la belajar bussiness2x segala nie. lainlah yag art designnn ke.
heee. xde kan?

okay nak citer nie, lect tue dah laaaa hensem. hikhik
shhhhhh, jgn bising2x kang malu aku
lepas tue lawak la tue. kelaka gilerr bahasa dia
dia guna gua,derr, broo
kira cam org2x muda yang leh masuk otakk la kan.
hahaha, cool gilerr semangat tol nak g kelas dia
hukhek
TAPI
kena punctual la kelas dia. aku nie dah la jenis punctualliiilliiityyyyyy aku baguss benorrr. HAHA

nasib baik kelas dia takde pagi and bukan kelas first2x la, klu x , confirm gua selalu muka lambat. hari ini aku lambat lagi sampai kelas. hujan :(
15 minit lambat. kuyup baju kurung aku. *tipuuu je

lepas tue aku suka lect kelas BEL ( british english languange) .
cara dia bercakap english tue aku sukaaaaa. hehehe
pekat dan lajuuu je. leh hari2x wat test listening :P
take it as my advantage
aku nak improve englishhh aku la. ada cara lainn tak? please help me :)

main subject aku FAR mestilah account an,
lect kali nie better than yang lepas. aicecece.
suka suki aku je menjudge . hehe
kenapa aku ckp mcm tue, satu sebab dia perempuan, aku nie jenis banyak mulut and banyak tanye, so xdelah rase segan2x nak taye lebih2x kat lect tue. klu lelaki kang dak kelas kata aku menggedik lak. tul arkk? ala think positive punnn, fikiran org . sape leh tahuu :)
lagi satu suara dia kuat sikit. hehe. xdelah mengantuk n senang nak paham kot . (xsure)
haha
papepun, sem nie aku nak rajin sikit , sikit???? haha. tak nak, belajar nie kita kena tamak setamak tamaknya. anggap xcukup xcukup xcukup nak lagi nak lagi nak lagi.
haha, rase nak rembatt tak aku laju2x ? haha
sebab sem nie agak berat jugak la subject dia
beratt la sangat.. bape kiloo ek?
good luck la wirda
uitm tak nak ke bagi hint tuk kolej unikop final exam nanti? :'(
sedih betulllll laaaa ~!

okay la, nak siapkan task yang diberi oleh lect MGT tuwwwww. hehehe


rindu utuukkk ! pandai wat muka annoying kan? geget akng baru tau!
rindu
rindu
rindu
rindu
rindu

BESOK NAK BALIK RUMAH!
yehaaaaa :D

3 comments:

E.d.Y said...

wah..penuh gak lima2 hari..jgn jeles, class hari ahad je..hehe

Nasuha Salleh said...

kite jmaat sbtu ahd xde kelasss
weehuu
hhaha..saje bg jeles

wirdawahid said...

edy : hahahaha. tauu kelas dia ahad je. sampai 9 malam lak tue. letihh woo :D

nasuha : waaaaaaa, nape cm tuee? *tak puas hati. hehe. best la tueeeee. jeles okey. jom tukar jadual. HAHA