JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, January 10, 2011

SABTU DAN AHAD



Assalamualaikum
hellooo semuaa !
im back again


korang semua pe cer? sihattt tak? ke ade yang ngah mengantuk dok bace blog aku? klu cm tue g basuh muka pi, cepatttt. HAHA

entry kali nie simple sangat KOT , kalau bagi tajuk sabtu ahad apa korang pikir?
kalau aku, mestilah pikir hang out,datinggg. HAHA

memangg pun, my cousin datang rumah sabtu hari tue, then kitaorang keluarlah bersama2x. best gilasss okay
lagi satu apa yang best my hubby *
aicecececwahhhh
pun ikut sekali kitaorang g mane. aku naik kete dengan dia with adik aku, and yang lain naik dengan abg aku.
2hari beb jenjalannn memanjang dengan dorang. best
walaupun g lepak2x kat tempat2x reksreasi nih ;)

okay ini time malam kat dataran merdeka.
kitaorang lepak sini.
dari kiri widya,winie,wirda and izzati (cousin)

actually aku xbese lepak dataran memalam nie sebab mindaku set tue tempat merempitla, pasangan couple dok dating2x la
tapi bila aku sampai TIDAK jugakk la. hehe
coz aku nampak ramai dorang bawak anak tecik dorang main bola la, mian lampu yang dorang beli la. ramai berkelah terus kat sane satu family. cam best la kan dok lepak sane. takdelah rase bersalah sangat kot kalau mcm tue. haha
bersalah? kenapakah?
mcm tue?


aku suka gambar nie tapi aku xsuka muka aku cm nie. x
readyyy tapi dia dah tangkap ! grrrr
*miss u balik ;'(

haaaa, nie tetot saya. hehe
yang pimpin dia tue driver saya.
eh silap. abg saya :D

abg kandung hokeyy bukan abg mengandung. hikhik


ni time kat taman titiwangsa plak, nie
hari ahad punyerrrr


hadoi, malu la nak bergambar abg sayang ade kat situuu. dok pandang dia la nie.
ajak bergambar sekali dia tak nak ;(
sedihh woooo, merajuk dengan dia, bajet tak nak bercakap laa semalam kuar nie, tapi xlehhh HAHA
lagipun dia mmg xsuka bergambar wokk. klu dia bergambar mesti dia wat muak xsenonoh dia tue. HAHA


comelnyaa adik aku sorang nih !
baka aku nih

orang suruh pandang kamera, sekali susa sangat.
"pandang atas wirna "
pandai lak dia pandang. grrr

di puncak ampang ;D
ipan ringan leh la wat, sampai wirna tak dpaat jepp. terkentut kat situu kang! hahaa
*selekehhhh.
lagipun wirna GAYAT :D


okay ini plak cousin aku tadi la bersama kawan dia. dia bawak kawan dia dari tanjung malim nie.
akak nie comel sangat. ilyia name. betul ke aku eja? hehe, tpai cm tue la sebutnya ;)

ehem2x, cik abg pandang sape? mengoratt ek? grrr
annoying seihh muka :P

memujuk untuk bergambar tapi tidak dilayan. kasihani beliauu. hehe

hoyehhh! ipannn yang ensem bersama akak yang comel bersama widya yang tuuttt. heheh

oh aku jatuh cinta dengan gambar nie.
background dia lawaaaaa
nie baru nak bergambar mase kat puncak ampang. aku wat muka kesian. see> muka dia ikhlas tak nak bergambar dengan aku tue? grrrr

sedihh kan, desperate gilass aku nk bergambar dengan dia. nasib badan la dpt awek yang suka bergambar nie. layannnn :D
nanti kawin tak nak bergamabr gak ke? HAHA
lepukk kang klu xnak :P *gataiii kau ekk wirda :D

see? dia dah start segan kot , time nie abg aku yg amikkan gambar. dia mmg penyakit mcm nie.
org tangapkam dia segan wat la muka xsenonoh tue. geeeee :D

10 comments:

Iylia said...

heee. bgge ouh ade akak lam entry wirda ni! suke2.

wirda, folo akak gk taw.

http://ohduniyakuiylia.blogspot.com/

wirdawahid said...

hehehe, kita pun bangga ohhhh kenal akak comel nie :D
akak ada blog rupanyaaa. hehehe.
blogger rupaaanya akak. tak g tau punn ;(
okies :D
wirda follow ;)))

E.d.Y said...

buat apa cangkung2 tu?huhu

wirdawahid said...

hahaha, tengok pemandangan la abg edy. ingat nie ngankung ke? hehee

Sofea dean said...

comelnyaaaaah dia!

wirdawahid said...

heeee, confuse sape yg comel nih ;D
hahaha, tapi feaaa pun comel gakkk ;))
thnak youdear :D

atiqa aris said...

haha bole ea abg mgandung.u ni bole masok rj lawak la.haha

E.d.Y said...

oo..ingatkan sesi melepas beramai2..hahaha..jgn marah aaa..:p

wirdawahid said...

atiqa : haha, raja lawak pulakk? kasilah dewi remaja ke, wanita melayu terakhir ke. aicecece. lelebyy lak an.:)
thank youu:D

wirdawahid said...

abg edy : hahaha, melepas beramai2x? grrrr. xsenonohhhh HAHA.
xmarah punnpunpunn :D