JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, January 31, 2011

PHOTOSHOOT DI I-CITY


Assalamualaikum

hellooo semua, sekarang nie aku dah jarang kat blog, apetah lagi nak menghupdate.
kata orang kalau takde cerita nak diupdate tak payah update
nanti ntah pape punyaaentryy la daaa
so sekarang nie akubuat macam tue la.
ade citer boleh dikongsi aku update, kalau xde, biarlah bersawang nyawang :)

sekarang nie aku sedang berholiday, al maklumlaaa persiapan tuk raya cina semakin dekat
*xde kena mengenaaa. haha
uitm bagi cuti seminggu, tuk study ke, rest ke, tapi aku pilih rest
hebat tak? sebabnyaaaaa aku terpakse rest, bukan sesajeee nak goyang kaki nenek oi. hahaha
aku tertinggal atau terlupa bawak buku time aku gelojoh balik rumah hari tue, so aku TERPAKSA relax kat rumah. kihkihkih
alasann tak munasabahhh langsung. padahal kolej dokatt je dnegan rumah aku. okay insyaAllah esok aku g amik. kalau sempat :D

okay tujuan aku update nie sebab for sure la aku ade ceritakan?
aku nak abadikannnn kat sini cerita dan pengalaman pertama aku :)
biarlah orang nak kata apa, sekarang aku xpeduli, kau dengar tak? aku xpeduliiiii. apaaa? xdengarrrr, okay faham kau pekak :D

28 januari 2011 bertempat
di i-city
event nie malam, dorang kata nak test power masing2xlah sebagai photographer :D
aku telah di invite oleh klon lisdawati. haha.

so aku rase, apesalahnya kan aku join je
haa,, actually most impressive make over contest kat ija nie la aku masuk
dapat nombor 3.
alhamdulillah:)
rezeki orangkata. heeeee


pimple aku sayang nak tinggal. abang aku suruh
tinggal kat rumah. tapi aku tak nak.
HAHA
aku suka pic nieee.
make up semua by nur anis
oh ya, masa kat i-city aku di eskottttt dengan abang aku and kawan dia (afiq)
mula aku dah lambattt tau nak smpi kat i-city, pastue kebetulan afiq nie bawak kamera dslr dia kata apa. xpe wirda kau xdpt g aku
leh shoot kau. hakkhakhak
nasib baikk xlambatt sangat :)))

okay la malas nak celoteh panjangggggg
layan gambar jelah ;D

serlahkan keayuannnmu :D

okay time ni agak dah hilanglah segan tue. hikhik
bajet macam bagus :D
kau adaaaa?

zyra , wirda , dan nadira
mereka lawa sangat :)
zyra macam artis (shasha elite)
nadira (sangat comel suaranya )
ohh sorry guys, merosakkan gambar.
baju aku ternaikkk la plak. grrrrrrrr

event nie habis kul 1, tapi aku habis shoot dalam kul 1.20.
hikhik
sangattt best okay event nie, photographer pun sumeeeeeee sporting habis.
siap tunjuk ajar lagi untuk aku yang budka baruuuuu je nak invovle dalam bidang macam nie :)

gambar nie diambil oleh

BUDAK JAHAT
dan
MOHD HAFIDZ

nak tengok hasil kerja dorang, serach je nama dorang nie kat fb.
confirmm jumpe :DD

yang penting aku xsabar nak shoot lagi :D
terima kasih mua kak anis sebab sudi touch up mukaaa kita :D
puye payah nak tutup pimple tue.hikhik
papeun kita suka make up dari akak. nampak garang
sesuai la, photographer pun dok sibukkkk suruh aku wat garang, asal aku nak senyumm dorang tak kasi. tau la gg tak cantik. hakhakhak
aku lagi sukaaa xsenyum :DDD

terima kasih photographer, budak jahat, kak april yang comel , mohd hafidz (kak april punye ), hikhik, edone shahir , (gambar yang belum diupload, nnti dah upload kita tengokk sesamaaa ye ), abg baju hijau time tue, siyes tak ingat nama, tp mengata cukup hebat. HAHAHAA
*dia kata aku pakai tudung saji. grrrrrr
koreograferrr, aicecece, ape ekk nama abg tue? hikhik
dia banyak bagi tips, katanyaa kita main dengan artisss je kalau nak belajar pose nih. hikhik :D
korang memang best and sporting habessssssss.
hope can see u all again :D

4 comments:

Anis Adila Aris said...

waaa..bestnya dapat jadi model

wirdawahid said...

anis : hehehe, besttt la jugak ;D
tapi bukan model pun,, still talent jep. model tue yang dah betul2x pro ;))

hasrul hassan said...

Salam .. cam baby doll .. tapi bukan jenis barbie punya .. ni jenis sawo matang punya. :)

wirdawahid said...

w'slm.
hamboiiiiii apesal sawooo matang plak? hahahaha
takpelah, baby doll pun still comel jugak :D