JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, January 18, 2011

MAKIN HARI BUKAN MAKIN RAJIN TAPI MAKIN MALAS





Assalamualaikum

aku baru je habis kelas dalam pukul 3 something la kan
pe lagi dengan laju dan pecut aku teruslah bukak fb yang gayanya macam dah setahun tak bukak.
yelaaa, aku an kaki fb :D

tetibe hancusss gila hati aku bila tengok......
profile aku berubahhhhhhh
yela, cukup baik aku menjaga tatasusila aku mase berfb supaya tangan tak gatal2x nak klik kat new profile
alih2x berubah wajah dengan sendiri
"dia boleh berubah, boleh berubahh suaraaaa "
haaa, lagu nie, lagu senario
sila nyanyi ikut tone asal ekk. jangan nak memandai ubah. geget kang :P

so aku sekarang ngah trauma atas perubahan yang drastik dan mungkin akan demam seminggu
eh tak tak tak
tipuu je. habislaaaa aku klu demam seminggu.
mesti banyak kelas akan aku ponteng dan bagi MC . hikhik
jangan doaaaa kan aku demamm! xbaik :P

adesss, tak puas hatilahh kenapa berubah sesuka hati ingat aku bberbbesar hati ke? padahal aku sakit hati, perut kenyang dok makan hati ;(

eh pegi kelas tadi aku pakai hijab style ala natural beauty yang aku cakapkan tue. hikhik
cool
rase tak serabut pun and rase sempoi gilaaaa kot! ahaha
lepas nie malas dah la pa
kai mcm bese.:P
lagi satu style cam tue aku leh pakai spek.
so tak payah la nak susah2x aku kalau aku rase malas nak pakai lens.
tapi mungkin nampak cam nenek sikit la . HAHA



kitaorang memang bajet.
dari kiri fatihah but orang panggil dia mummy , t
engah hajaaaa (anak mummy) , kanan sekali tue wirda panggil ma
ma. hehehe
kantoiii, dorang nie meman
g suka bagi2
x nama macam tue.
kitaorang ada sampai abah, at
ok nenek segala la. hehehe
atok i xsure. tapi nenek i sure sape. nak kenal tak sape nenek i? hehe
okay nama dia sedap. tapi i lagi sukaaa panggil dia nenek. hehehe


she's my nenek:D
bukan nenek dorang. hahaah
*tamak tak i N.K?
dah lamee tak jumpe dia kat kolej. tadi baru baru baru nak terserempak.
makin comel budak kecik nie.
nama nenek nie pun tak tahu cmne leh dapat. xhengat. tapi yang pasti dia panggil i mak cikkkkkkk
hahaha, sampai laaa nie lekatt :D

*macam erra fazira and umie aida kan?
tapi kitaorang tak tiruu depaaaa ;P

so aku ade dua nama la kira
mama dan mak cik.
memang aku hanya sesuai dengan huruf M je kot ;(
isk, aku xready lagi time nihhhhh !
sebab aku tengok ada orang lalu. so aku maluuula. so dapat la candid tak senonoh nie. HAHA
tajuk entry aku kali nie nak cakap yang aku makin hari makin malassss nak update blog. hehehe
apa? kau xkisah? adessss, kau xkisah tapi aku kisahh derrr ;D
sebab first aku xde story la nak share2x tapi rinduu nak update.
second keje aku lebih banyak dari biasa
third aku banyak habiskan masa aku dekat blog orang lain. haahaha
haaa, thaipusammm nanti aku update story. kihkih.
tapi xjannnjiii punn.
tunggu mase free la sekarang nie ngah berlambak2x keje walau kalau korang leh tengok aku ngah sodappp landing atas katil ber FB :P
hakikatnya aku seorang yang sangat busy.

^__^

okay got to go ;D


babai ^___^
p/s : nek curik gambar tak gtahu. jap lagi i mesej u gtau ;))

2 comments:

Nadia Khan. said...

awwwwwww :)

heheh terharuuu!

omel jeee makcik nieee!
haha :D

wirdawahid said...

elelele. dia yang comel cakap kita plak :D

<3 nenek comel+voguee :)))