JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Wednesday, January 5, 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK


Assalamualaikum

yeahhh semua kali nie aku rasakan dalam banyak-banyak contest, contest nie lah yang paling tersentap nama contest . haha
cool kan nama contest ni , nie mesti pengaruh noh hujan nie. hehe
yelaaaa, main gurau2x busuk2x ekkk? fine! *muka berang
kali nie aku nak mintak perfume kasi wangi sikit supaya nanti nak jumpe artis2x xterkena pujian kesat seperti itu
nak mintak? perghh sape nak bagi yg kau nak mintak2x nie? xmaluu ke mintak2x ? xleh beli sendiri ke? hehehe
agak maluu la jugak kan. HAHA

tapi! xpayah malumalumalu maaaa, aku masuk contest lagi oleh abg edy nie.
nie contest kedua yg dianjurkan olehnya aku join. hehe

okay cakap banyak pun xgunakan, jom ikut instruction this contest.

FIRST

macam beselah wat entry pasal contest nie la
bertajuk


sekaligus kena letak banner contest nie yeee link pun jangan lupaaa. nnti cacat penyertaan anda
T__T


jangan takuttt walau gambar tue agak garang yeee. heee



SECOND
for sure korang kena follow blog tersebut

THIRD
korang kena tag sekurang-kurangnya seorang lelaki dan seorang wanita AND makesure dorang tahu yang dorang telah ditag okay. kau jangan nak mainn diamm je. lepuk kang ! :D

FOURTH
nie paling senang , haha .
memang dari awal lagi semua senang.
"TAPI JANGAN AMIK SENANG"
hehe
korang tinggalkan link korang pada komen entry tersebut.

so that korang aku terlist as perempuan wangi dan lelaki wangi
cepat2x penyertaan ini bermula 5 januari sehingga 12 januari.
sekejap je kan? soo hurry up guys!
sesama kita rebut perfumeeeeee abg edy !
walaupun terhad. hehe

aku nak tag :




okay! SETTLE ..
good luck wirda and others!


2 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

wirdawahid said...

hohohoho. saya mmg tak busuk bau aya sweet je. HAHA

thanks :)