JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, December 23, 2010

WANITA BERTUDUNG JAHAT?

Assalamualaikum

haa, tadi aku usha2x blog orang. then aku rase sukaa dengan enrty dia
bukan setakat entry, isi kandungan point2x dia juga aku suka
sebab before nie aku ada jugak pasal tudung nie.
dan sekarang aku jumpe jugak jawapan bagi WANITA-WANITA yang suka memperlekehkan WANITA-WANITA yang berusaha untuk tidak menambahkan dosa mereka.

korang yang suka cakap pasal perempuan bertudung banyak wat jahat, berzina, vidoe lucah segala.
lebih baik korang baca entry ini dulu sebelum korang malu sendiri.
sekiann



INIWOOTLAH

aku suka pegi blog dia, sebab ayat dia mmg cool gilaar.
korang try baca mesti korang rase nak follow ;)

bagi encik wootwoot sorry saya amik link ini. dengan niat untuk memperhebahkan,memperkecohkan,memperluaskan,memperdakwahkan heee segala jawapan encik wootwoot nie

menyebarkan benda baik tidak salah kan?

12 comments:

areteacar said...

uh, singgah pagi kat sini.

wirdawahid said...

oh pagi2x dah blogwalking ;)
rajinn.heee
thanks ;)

Lyaa Suriany said...

hoho

sis nak p terjah ni

wirdawahid said...

heee, okies ;)

Ashley Quinn said...

That was really a nice blog...and the best part it's back-up with hadith not just rambling blindly using shallow mind of human... thanx for sharing

Bunga said...

hehe..dah p terjah.btol pe yg die ckp..skunk gurls y tak pkai tdung pndng serong at gurls yng pakai tdung kan.jap ag nk soh dieowng bce entri tu..huhu

wirdawahid said...

ashley : thanks. i was just sharing a good thing for everyone. credut to his blog ;)

bunga : kannnn, betul tue. heee, okies dear ;)

woot-woot said...

wirda : if u nak amek article pasal agama u just amek,x payah mnx my permission..it is our job sebar kan bnde pasal agama kan :)

wirdawahid said...

wootwoot : heee, thanks you so much ;)
yes, jadi takdelah berblog kosong sajee kann.hee:)

SHYLA said...

oit isu sentap gak ni haha..

ada tak entry ni kat blog tu
pompuan pakai tudung lagi seksi dari pompuan tak pakai tudung?

wirdawahid said...

hahaha. agak tersentap bawak beristighfar la.heee
hentah la, kau g la godam.

woot-woot said...

okeis...shyla punyer komen buat i nak tulis je entry tu !

i anggap ade permintaan,,hehe..