JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, December 11, 2010

UNDIAN DIBUKA




salam
hi2x, apa kabar semua semua semuanyaaa?
anda sihat? ceria?
oh saya sihat, alhamdulillah.cume nebessss sikit wak.
wirda nak maklumkan kepada semua yang suka bertempek kat blog wirda and suka baca blog wirda *mcm lah ramai sgt pembaca kau wirda.hikhik
and kepada followers wirda semua.
tarikh dan mase undian untuk mengundi wirda dalam blog baru pilihan malaysia(BBPM)
akan bermula pada.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

so korang nampak kann bila dah leh undi :)
ish tak puas hati lagi nih. meh aku type balik.haha

MULA : isnin (13/12/2010) 7 PAGI

BERAKHIR : jumaat (17/12/2010) 7 PAGI

haaa, dah jelas sikitkan? so korang apa tunggu lagi get ready to vote my dearest!

p/s : tiada paksaan, tak suka tak apa *__*



2 comments:

nora said...

nampak nampak =p

wirdawahid said...

heeee. saje je kann. *__*