JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, December 16, 2010

STYLE YOUR HIJAB




salam
hoyehh! contest dan contest, sampai kawan yang tag aku nie cakap aku suka masuk contest2x bagai nie, hehehe
kali nie aku di tag oleh cik
NADIA KHAN

banyak2x contest , contest nie menarik gilerr kot sampai tak sabar nak create entry!
sesuai untuk style aku dan wanita berhijab yang lain. ngeh3x
contest ini telah dianjurkan oleh

INIWOOTLAH

macam bese lah! join mane2x contest pun ade syarat. silalah baca jangan nak malas2x hokeyy!
BACA ! take note yang fenting2x tuh!
jangan taya kenapalah kalau ekau kena reject. hikhik


1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !
4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..tehee

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )
3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak pen yertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_< style="text-align: center;">
yeahh, nie pic pilihan aku.
kenapa aku pilih pic nie? hurmmm, aku pun tak tahu sebenarnya.
mungkin nampak cool kot sebab aku sanggup redah nak bergambor bawah pokok tarzan nie.
walaupun xdapek nak flying fox mcm tarzan di tengah2x taman klcc, posing pun jadik lah!
aku dah mintak izin dah nak bergambar kat sini sebab nampak pokok nie macam scary je haha, jadi hencik contest jangan risauu la.
comment baik punyerrr tau! haha

aku akan tag :


AIN SOFEA DEAN
LYAASURIANY
FIFYAMINORDIN

okay yang lain ! good luck :)



4 comments:

woot-woot said...

salam..thanks fer joining !

entry accepted..happy hijab-ing :)

good luck ! ^^

hasrul hassan said...

Salam ... nak try cara lain untuk ikat tudung .. leh singgah blog saya .. ada je. Search "cara pakai tudung' ...

Penyampaian dalam video .. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

wirdawahid said...

woot-woot : w'slm, okayy. thank you :)
hasrul : w'slm, siyesly ade??? jangan la cakap ikat, pelik nauu bunyiknyerr . hahaha okay will see :)

bella dela rosa said...

omelnye.;)