JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, December 18, 2010

style DAN window shopping!

salam
hai u all ! hape habaq?
korang pegi mana tadi? ape singgah korea pegi shopping. hamboi2x boleh main singgah2x ek korang dengan korea. jelossss i u knowww
lain kali nak shopping jangan lupa tinggalkan pesan kat chat box. mane tau aku nak hikut ke. huahua okay2x aku nak cepat nie. beselah eksaited tue nak mengupdate entry dengan style yang baru. janganlah kerutkan keningkan korang, aku tahulah penulisan aku nie dah memang tak leh ubah.
memang tak hebat pun.
TAPI!

haaaa, nak bagitahu.
aku dah berani pakai pelik2x nie.
pelik ke? hahaha, bagi aku pelik ko. okay ignore kan muka aku yang agak gedikss tu
aku cuma nak tunjukkan style tudung aku pakai tadi.
hehehe sebelum nie tengok orang lain pakai lawooo je. nak juga den torai.
sangat best! rase macam natural beauty gituuu
hahaha

haa, memang buruk pun. adik akulah nie. aku kata jangan. nak jugak. see?
aku dok membebel la tue. tue yang menghasilkan muka macam lisa surihani *tetibe
memulakan perjalanan

luas jugak dahi aku gupenyerr. ngeee
korang nampak pelik tak? sebab tadi aku pegi sogo semua pandang haku dengan jelik kot.
haha *malu den
tapi adik aku kata. cantiklah wirdaaaa. heeee
sentap disitu terus senyum tersipu sipannn ngeeeeee *sengih gigi

ades, dalam camera nampak shanntiiieekkkkk.
upload shannnntiokkkkkk
hahaha
jangan heran la nape tempat makan kitaorang berbeza sebab tadi kat secret recipe beli kek
then pegi cari ABC dekat food court . aku suka la makan abc kat situ. korang nak belanja aku makan tak payah mahal2x, belanja abc pun aku sukaa hati .hehe


sopan tak aku menyuap? janganlah nak percaya la
aku depan camera je cover , behind scene (ayat tak leh blah) , aku pelahap jugakk la.
hahha


adoi, aku kalau boleh setiap pergerakan nak bergambar. haha
gambar time aku makan je dah bape. haha. biar mata korang naik juliing tengok gambar aku.

kat sogo lip lap lip lap dengan benda alah tue semua.
nak christmas la kateee kan.
pegi sogo hingat nak shopping, tapi...xde yang berkenan .

dorang wat promosi tuk perfume, so sape yang giler perfume.
pergilah sementara masih ada
bagi yang nak kawin an, memang sesuai la beli waktu sekarang. adalah discount an. :)


so anyone, boleh bagi pendapat dan kritikan (yang beragak2x la) gua hati cepat tersentuh. cewahhhh pasal tudung pesen lagu nie plak? kalau lelaki tengok mesti geling pale an. macam2x gayapmpuan nie. hahaha

bye2x :)


11 comments:

Mawar zaty said...

santek!!!!!<3

wirdawahid said...

mawar zaty : thank youuuu ;)

E.d.Y said...

meriahnya sogo

wirdawahid said...

hahaha. tahu takpe. :)

hasrul hassan said...

Salam .. sapa tukang ambik gambar?

Wan Gerrard said...

Gerrard rasa anda cantik ^_^

wirdawahid said...

hasrul : w'slm. adik yang ambik. nape?

wan : oh saya rasa tidak begitu :)

SHYLA said...

orang pandang pelik?
sbb kurang org pakai mcm ni
yup mmg cantik doe
tp mcm malas..^____^
kalau ko ada gaya rock2 sikit mmg kena ah lepas tu pakai ngn kasut converse ke baru ngamm der..

eh?asal pakai ngn shawl biasa
pakai ngn shawl subang2 tak lawa ke?

wirdawahid said...

haha. rock? aku ladies la.cewahhh.
haha, macam malas pun ade kan tapi style
tudung anting2x tak selembut. so xleh nak jadi macam tue. mesti jatuhhhhh je kot. nanti aku torai :)

Adem and Cats said...

lawa fashion tudung tu :)

Adem n cats meowww

wirdawahid said...

adam and cats : comel nama. heee, thanks yeahh2x!