JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, December 4, 2010

seram betul baca blog dia

salam.
malam tadi aku tido awal. biasalah. dah sedih2x mcm nie rase nak on9 ke mneghupdate blog pun xde mood
tido lagi best memandangkan overnight satu malam tak cukup la tido. sekarang dah pukul 6.14 a.m mase aku menari-narikan jari aku atas keyboard nie.
tetibe kul bape ntah tadi before subuh lagi aku dah terbangun and tak dapat nak lelap balik.
so apa lagi bangun poi cekau lappylah on9. *__*

dok chating2x sekejap.
watlah blogwalking pada meke2x yang telah berjaya menghupdate blog .
dan dan dan..
isu yang sedang hangat hangat hangat macam goreng pisang a.k.a pisang goreng ialah citer pasal
.
.
.
.
jap aku lupa nama dia.
.
.
.
.
tunggu dalam henampuloh minit jap. nak cari balik . dah terdelet tab dia lol !
haaa, citer pasal
uncle seekers dan mantan permaisuri Agong Siti Aishah.

haip, aku tak nak komen banyaklah kannnn. tapi aku bace dari part 1-7 nih. huwaaaa,
menyeramkan lol.
opss xkomen pape.
tapi apa pun kebenaran aku harap dipihak yang benarlah.
Allah lindung orang yang teranayia.
jadi kita yang tak tahu hujung pangkal nie, aku rase baik diam kot dari dok tambah dosa kita free2x je ;)
dunia semua nie. heeee.
nak link blog uuncle seekers ke?
jap aku zass kat shyla.

uncle seekers

haa, klik je disitu. sampai nak keluarkan buku lagi tentang hal ini.
hurmmm terfikir.
kenapa perlu dipanjangkan? toink toink !

oh ya xsabar jap lagi nak keluar dengan gegirl i tauu.
nantikan pic baru i. awwww
jeles la tuh!
*hak tuihhhhh,

mood : perasan sorang2x.heee


No comments: