JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, December 9, 2010

SENARAI KE 47 (bloglarian)

salam
fuuuuuhhh! penat botol dok berlari kat bloglarian.
mane tak ye. eksaited kot aku nak tengok sape yang bertuah tersenarai dengan aku. ahaksss.
oke. aku dah tengok jirang2x aku. sekarang xdapat nak follow lagi coz internet macam siput %$&#so akud apat usha2x macam tue dulu je.
aku ade enam orang blogmate aku termasuk aku. heee
best2x. sebab dia random je kan. so takde pilih2x kasih. tapi bertuahh woo sape yang masuk dengan hanis zalikha, ben ashaari. hehe
xpe2x, still leh skodeng blog dorang. antara blogmate aku ialah :

FARHANAFABULOUS
MISS LOLLYPURP
CEK YAYA
LABAH-LABAH MERAH
LIFE IS DAMN CRAZY

haaa, so korang. bolehlah tegur2x baik2x dengan blogmate aku nie. hee ;)
thanks bloglarian
*__*


p/s : ohhh sementara upload gmbr dah berjaya follow dorang semua ;)
btw, wish me luck for result tommorow ;)
cool wirda, cool *__*

4 comments:

fasha said...

gud luck dear..

wirdawahid said...

thank you dear "))

E.d.Y said...

kalau sama page ngan blog2 popular mesti lg best

wirdawahid said...

yesss u're right :) tapi xpe, still godam2x blog dorang. xde rezeki nak same ;))