JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 13, 2010

PILIHAN 4 ( NO 128 )

SALAM
semangat hokeyyy. korang pun kena semangat!
lupakan segala duka , ciptakan segala suka

lupakan sekejap mulut2x busuk yang berkata2x
lupakan siapa kita yang dia labelkan
yang penting kita lebih kenal siapa diri kita berbanding mulut busuk tersebut
dah lah tak gosok gigi , dah tue sibukk nak jaga tepi kain orang
hikhik, melampauuuuuu tau aku nie!

korang ingat lagi tak pasal vote blog baru pilihan malaysia?
ala, yang aku dok gembar gemburkan tuee. dok suruh korang vote aku tueee.hee :)

masa yang ditunggu telah pun tibaa
jadi, jadi jadi
tugas korang SILA CARI NO 128 di PILIHAN 4 hahaha
kejam sangat ke haku nie? oh please jangan paksa diri anda walau aku ngah pakse korang ni
hehehevotelah saya secara ikhlas semoga peluang dalam dunia blogging saya dan anda yang lain juga cerah, aminnnn.
*__*

oh kalau ikutkan hari nilah tarikh vote dia.
tapi pukul berapa? oh bukan sekarang, jalan gelojoh ayam sangat.
pukul 7 pagi mase telahhh pun setart :)

kat mana nak undi? asyik dok kat undi undi undi, tapi xbgthu kat mana.
haha, sat la, nak habaq la nieee
hang pi klik kat link yang aku sediakan khas huntuk korang :)

*padahal link nie bese je, xsehevat yang lain nak wat bagai2x.

PILIHAN 4 ( 128 )






saya malu nak suruh lebeh2x. haha

thanks u all :)

7 comments:

Nadia Khan. said...

besok i vote! haha

wirdawahid said...

haha. thank you nenek sayang :)

yuyu cupink said...

cm ne nk voted ???

wirdawahid said...

nanti esok wi bagitahu ye yu :)

E.d.Y said...

cepat2 undian telah dibuka....huhu

Cik Ila said...

gud luck..CIk Ila dh undi awk..

jemput undi CIk Ila,no 199

Gud luck! :)

wirdawahid said...

edy : thank youu. undi tak kmau? hikhik

cik ila : ohh ye? thank youu :)
nanti wirda vote k dear :)