JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, December 26, 2010

PHOTOtembak lagi ~





Assalamualaikum

hai rasa mcam dah lama je xupdate, padahal baru 2 hari lepas je update.
yelah before nie an aku hari2x update
semalam aku dha update satuentry nie pasal aku kat sekolah dulu
tp tetibe lak error nak savea nad publish. aku pun tak tahu wat cmne, kuar je la dari new post tue :P
so terkosonglah entry untuk tarikh semalam. heee

semalam aku keluar lagi dengan kawan aku, siapa lagi oiii kalau bukan si shyla tue
kitaorang keluar saje jejalan and main tangkap2x ayam eh silap tangkapgambar .
phototembak yang macam sebelum nie
tapi tempat kali nie kitaorang bergambar kat luar negara australia :P
heee, bestkan mmg bestpun. xsangka australia nie panas nak gilerr. hikhik
tema ala winter la dan ala summer :P

nak tengok tak gambar wirda yang diambil oleh shyla tak?
dia nie memang sesuai kotjadi photoG , cuba tengok pic yang diambil olehnya ;)

aku suka pic nie . betul tak aku cakap sejukkk kat australia nie.hahaha
*panas sungguh wei pakai baju nie




muka tak ready kalau xmusti okey an. gaya pun macma cicak melekatt je. hahaha
*aipp jangan nak gelakk sangat la korang :P



beg n baju tue wat slekkk kan? xperasan nie nak amik saje2x je tp tengok okay laks. hee

okey nak upload semua memang tak la kan.
tapi yang penting aku suka betul jalan2x k.l dengan dia.
lepas nie kita pegi tempat lain pulakk ek shyla
*oppsss kantoi, k.l je mampu. haha
kitaorang bergambar nie mostly banyak kaasan dataran merdeka ;)

okay thanks for reading my enrty ;)

6 comments:

NORSHYLA MOHD NOR said...

kantoi ko bg tau nama tempat nanti ada org carasss tempat kite cm ne?hahaha (poyo)
tema muslimah kat kolam renang ok an....tak pon dekat setesen kereta api :p

wirdawahid said...

ohh xleh gtau ke? ahaks
ohh kolam renang pun oke gak la wei. cam relax je. kereta api cam xsesuai je baju kurung. kereta api nk kat ne?
aku dah sedia baju dha nie. tunggu gerak je. ahaks. :)

Lyaa Suriany said...

hamboi
posing sakan no
jealous neh
sbb dah lama tak posing2
hehe

wirdawahid said...

hehehe
sakan la sangat.
bese je la sis.
yeke? pi la posing2x
seronok gilass la semalam. hee ;)

erawr said...

my fav photo yang 3rd last tu. muka u sgt sweet wirda! :)

wirdawahid said...

haha, thanks darl ! i pun sukaaa yg tue.heee
tapi i xleh lawan u punye sweet hokeyyy ;)