JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, December 12, 2010

PENANGAN UPIN & IPIN

salam
pe habaq semua?
aku xnak cakap lebih2x, kang takut orang kata penulisan aku plak ikut orang lain.
ponat betul den melayan karenah manusia nie.
*xdelah layan sangat.
maybe dis is short entry.
just nak share sesuatu tadi.hee

pukul 5.30 tb9 ek korang?
upin ipin kan disiarkan. heee, kan?
nak tahu, aku mmg suka upin n ipin.
tapi aku xdelah obses sangat. dorang tue cute kan?
xpenah lagi aku dengar orang xsuka upin n ipin.hehe
baik, muda, tua, dan lebih tua
*paham ke?

bukan golongan mereka je yang terkena penangan upin and ipin nie.
ade sorang baby kat rumah aku pun terkena!
BABY bukan kanak-kanak
baru 5bulan
aku baring dengan dia tadi ajak dia layan cerita upin & ipin.
i tell u,
dia tak layan sape2x punnn, mata tak berkedip.hehe
comel gilarsss!
aku goyang2x badan dia. kacau2x dia.
dia still tgk kat screen tv tuh.
betapa hebatnya penangan upin & ipin.
dia tengok upin ipin sampai habiss tau! tapi xdelah time iklan dia tak berkedip langsung. dia toleh jugaklah kat aku. tapi aku tak tahulah dalam hati dia cakap apa kat aku.
hai ipannnn, wat mama rai gerammmm je! cubit nak??

tangan yang mendukungnya ialah. heeeeeee.

p/s : kantoi ade taik lalat ditangan kiri.apakah maknanya wahai awok?




3 comments:

fasha said...

haha..akk pun suke upin ipin..hahah..
besh2

SHYLA said...

hei baby ini sangat comel..
muka ala-ala industan gitttchuu~
oh,ko lah mama rai ek haha
a

wirdawahid said...

fasha : heee, comel kan upin ipin. betul3x..

shyla : yes, aku la mama rai.hikhik.shhhhhh.