JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, December 24, 2010

NUFFNANG BERTAMBAH!


Assalamualaikum

haaaa, mesti korang sukakan kalau bab2x nuffnang segalakan?
aku dulu xpercayalah semua benda2x cmnie. bagi aku sape yang nak bagi kita duit free?
tapi aku ade bace satu blog dia kata blog tanpa nuffnang ibarat makan nasi tanpa lauk.
tue dari blogcaripasal .

so that, niat aku untuk nampak macam tak makan nasi kosongla ;)
lagi satu aku tengok blogger yang ada nuffnang macam dipandang sikit. aicecece macam dah pro gitu , lagi2x tengok blogger yang lama dok citerr pasal duit nuffnang dorang yang banyak2x tu.

TAPI
hari ini aku percaya semuaaaa tue sebab aku baru guna nuuffnang dalam satu bulan jugak la kannn , aku dah ade


RM 1
haaa, tak payah la gelakkk2x kat aku pasal naik singgit pun nak kecoh. aku ngah semangat nak berblogging nih! yelaa, sape nak bagi duit sesaje mcm tue dodok depan laptop goyang kaki minum air, makan biskut, dengar lagu. sape?
hahahaha
so, agak berbaloi kot aku berblogging. takpe sikit2x lama2x jadi bukit tau korangggsss!

TAPI
aku masih tak paham la nama kempen tue. hape kebenda tue akak2x abg2x blogger yang tahu?
lepas tue ada tulis percent la, NA la. hape ituuuu?
tak nampak klik bg besar nak tengok gmbr tuee k :)
meh terangkan meh .

sayang tabung nuffnang !


sekiannn
T__T

11 comments:

areteacar said...

tahniah :)

wirdawahid said...

heeee, thank you areteacar. blog kamu top 10 kan ;) heee

NORSHYLA MOHD NOR said...

hahaha aku ada RM25.......sen ko ada? heehehe

wirdawahid said...

hahaha. oke aku kalah sebab aku xde sen :P
haha

.faty.(: said...

nak uatt nuffnang jugakkkk^^

wirdawahid said...

yeahh! buat2x. registar je ;)

Miecyber said...

Tahniah...:D
Rezeki jangan di tolak Hehehehehe

misz sheyla said...

mak aih..singgit..misz dapat 0.25 je..huhu rezeki

wirdawahid said...

miecyber : tauu xpe.bukan senang nak dapat org bagi free mcm tue je. haha

misz : haaaa, nak dekat la tuee naik2 . heee semoga making bertambah lagi ek misz ;)

Sharinginfoz said...

not bad nuffnang memang bagus

Income From Nuffnang: RM400

wirdawahid said...

sharinginfoz : heeee. okies. skrg percaya la kat nuffnang. haha