JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, December 14, 2010

MY BEST FRIENDS FOREVER !!




SALAM !senyummmmmmm ~
pagi2x buta ini aku nak join satu contest yang sangat menarik!
sebab apa dia menarik? sebab dia pasal my BFF..
i love my BFF, dont u?
firstly, kita grab banner dari contest ini dan sertakan di dalam entry ini serta sidebar blog anda


CIK SITI MANIS

MY BFF FOREVER
ialah

SHYLA



sape yang follow blog aku tuee, tahu la, nama dia xpenah lekangg dari blog aku kan.

dia sangat pemaluuuu okay.
this's a fact!

mula berkawan sejak tahun berapa?

aku berkawan dengan dia since aku form4 , kitaorang kenal dekat asrama kem terendak, melaka

Alhamdullilah hubungan kitaorang kekal sampai sekarang!

kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?

aku dengan dia sangat2x banyak persamaan
contohnya macam:
make up
minat pada kecantikan
kepala otak yang giler2x
sanggup wat keje gilaaa (nak citerr mmg xhabiss la)
PINK ! kami peminat sejati pink
dan dah cukup kenal perangai masing2x, sikap masing2x
so memang xde masalah dan saling boleh terima.
aku suka taye pendapat dia sebab setiap pendapat dia aku jujur.
xkiralah benda tue tak cantik ke, cantik ke ,elok ke, xelok ke, sesuai ke, xsesuai ke
heee.
bila aku ada masalah/berita gembira first person in my mind ialah shyla
i'll msg her xkiralah waktu tue kul bape :)
kitaorang belajar same2x, dulu keje pun same2x mase nak tunggu keputusan SPM.
it was my sweet memories with her
yang paling aku suka dan kata dia adalah sahabat
time aku sedih, dia juga kelihatan sedih dan risauuu , dengan dia aku menjadi diri aku.
masa kat sekolah dulu, dia macam baby nak kena jaga.
comel sangat
*itu yang aku pernah terfikir dulu
hehe
masa sekolah kitaorang same2x fly dari asrama sesam waktu malammm tue beb.
sanggup redahhh hujan semata2x nak beli waffle
main hujan sesama
belajarr di beranda belakang library sesama
tidoo sesama tapi xsebantal
penakutt sesama jugakkk. haha
lari asrama sesama. opsss *kenangan
gelodah kantin asrama sebab lapar
BERKONGSI LOKER
*can u imagine? heee, best2x! try it.
makan buah manggis belakang sekolah
sama2x tak suka addmath! hehe

kalau nak cerita memang tak habis. mampu senarai je :)

memang susah nak jumpa kawan yang sejati kalau dah zaman sekarang kan, ramai yang faker!
but im be gratefull because i found her

thanks shyla being a part of my life , u're the most important person in my life




even after school we're still together.
no gathering in our relationship because i hope that we will not be far apart



4 comments:

SHYLA said...

hahahaha malu seih..... :p

kena halau asrama sama-sama
haha

wirdawahid said...

hahahaha. tau xpee. dah lah aku mention nama sekola.

Siti Noraisyah said...

bagus betul kawan karib ni, same2 masuk contest.. hehee... ape pun thanks sbb sudi join. Gud Luck k!

wirdawahid said...

hee, thank you jugak kak aisyah ;)