JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, December 14, 2010

MAKE UP TWIN




salam
pe cer korang semua? okayy ek? dah vote aku belum? haaaa, tuu ade lagi yang tak voteee tuee.
meh sini mehh, vote atak wirdaaaa nie. haha
jangan lupa vote tauu yang tak vote lagi. heee

*promote sekejap

back to the tittle
yes, twin. korang tahu tak yang bahawasanya ialah aku nie ade twin.
heee, best2x. hingat kak ida mansor and kak ina mansor ade?
hehee, disebabkan seronok sangat sangat tengok twin model tue
dah terberjangkit nak ada twin jugakk
haaa, jap lagi adelahh mulut busuk cakap pape jap g.hikhik
im readyokayy sebenarnya, aku ade twin tapi bukanlah same tarikh, hari, tahun, masa lahirnyaa
dia adik aku bernama WIDYA AMEIRA.
apa? kirim salam kat? ohhhh, nanti i sampaiiii kan ekk.heee
tadi kitaorang main make up2x. hee
seronok, make up paling tebal yang aku penah wat kot.
beselaaaaa, xnatural beauty, pe leh wat. ahha
sebenarnya aku nak masuk satu pertandingan online nie. so thats y try2x make up tadi.
nak tengok picture2x kitaorang x? maaf lah sebab gambar tak bape okayy. tetibe usb camera tak lehhh nak gunaa. grrrrr.perasaan yang sangat sebal okayy! huh

oke, nie pic mengada nak muncung macam bontot ayam!
okayy nie dia perkenalkan model indonesiaa! hahaha

aku tau burukk tapi aku sukaaaaa picture nie! muahaha.
manjaaa gituu.
xrelaa i di kiss olehh dia. i dipakseee
see? maluuu la tuee lepas dah kiss kiss orang bagai :P

yehaaaa! rock bebeh!
best parents takde. gedik la aku n dia kat rumahh! haha

sape lagi maniss ?! jujur jee. aku dah tahu jawapannyee.
*muka berlagakkkk+ragu2xhahayesss. aku tahu korang dah nak muntahhh2x tengok gambar2x aku niee kan. heee
aku suka tol wat korang loya2x
xketinggalan model indonesiaa nie! hehehee

yess ! we're twin
jadi tak jadi tak?
hope jadiiii la ek ;)

thanks for reading my sememeh entry
*__*

p/s dah macam contest dah picture aku niaaa .ahha

10 comments:

Izdyhar said...

wiwi ,nak masuk pertandingan online apee? :D .iz taktahu punn :p

wirdawahid said...

hehe, iziz maluu la nak cakap. hikhik.
pertandingan onlineeeeeeeee make overr dear :)

Sofea dean said...

si comel (:

wirdawahid said...

heee. si gorgeous datang mengomenn :)
thank you dearrr *__*
<3

hasrul hassan said...

Salamm waaa cun cun .. :) leh saing ngan saya ni ...

wirdawahid said...

w'slm.
yeaaa ! hahaha.
boleh2x :)

SHYLA said...

wei idung belang-belang apa pasal haha..
chantik sih.....meletup....pommm ^___^

wirdawahid said...

wahhh kau. tue bagi nak nampak mancung laa. haha. bese lah bukannyer make up artis aku nie. haha

kembatolo™ said...

boleh tahan jugak kembar tersebut.. haha..

kat sini pon kembar jugak..
tp kembar sama hari, tarikh jela..
jam tak sama.. haha

wirdawahid said...

kembatolo : haaa, nama u pun kemba juga an? haaha

nie kembar betul la akn? i tipu3x jeee. ngeee ;)