JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, December 23, 2010

macam mana nak tengok status FB korang untuk tahun 2010 punya?





Assalamualaikum
haaaa, hari ini aku agak gayat sikit. sebab aku baru tahu banyak benda .
takdelah banyak 2je, yang first tue korang tahu kan pasas facebook boleh menulis dan melukis
kali ini aku akan bawak korang untuk menjelajahi satu lagi application yang aku rase best sangat2x

korang rajin tak nak baca semua entry korang yang dari mula sampai sekarang? mahu terciritkannnn
hahaa, aku pun same cam tuh. malas nak bace jugak
TAPI
malas kat blog kat FB rajin tak? xkan malas jugak.
okay takpe, kalau malas ikut koranglah sebab aku rase ini just for fun oke ;)

nie bukan aku wat sendiri tau! xde ghajinnnyerr aku nak wat macam nie bagai ;)





haaa, best tak? lagi satu korang boleh pilih nak kaler apa n corak mcmne.heee
lawak+malu bila bace balik status aku nih
banyak lagi tau. dia akan siap letak dalam satu album korang kat fb.
tengok2x kat album dah ade.
aku punya status semua 34 keping kertas pink comel nie.
mmg aku xbace habis. xlaratttt wwoooo, lagi satu wat teringat kisah lama jee status aku tuh

haa ade rase nak wat? boleh3x. korang pegi kat link nie



okay? nanti dah wat bagi la wirda tengok. nak bace status korang plak. heee
*menyibukkkkann?

*__*

No comments: