JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, December 7, 2010

LIST BLOGLARIAN?

salam.
eh apa benda tue? blog main lari2x plak.
haaa, nak tahu ape benda nie? hang jangan dok kalut sangatlah.
ini adalah blog. yelah. memanglah nie blog kan.

bloglarian ni dia mempermudahkan+mempercepatkan untuk kita mejalankan hobi para blogger.
xlain xbukan ialah BLOGWALKING. betul tak?
so kalau korang rase nak mudah and nak bertuah. jumlah join ini. pastikan link blog anda ada dalam list bloglarian :)
jum2x.
caranya macamne?
haaa, mula2x korang dapatkan banner yang ada kat bawah nie.
cepat2x .
kemudian letakkan link bloglarian.
BLOGLARIAN

senangkan? oh langkah seterusnya.

anda perlu melengkapkan slogan "saya suka berblogwalking kerana ini adalah salah satu cara untuk saya meluaskan lagi pengetahuan dalam dunia blogging, menambah kenalan, pendapat, berkongsi sesuatu cerita yang menarik , serta dapat menambahkan follower. "
haaa, ni ayat aku. korang punya? pikir la sendiri.
ia tidak melebihi 30 patah perkataan.
dan semestinya anda PERLU follow bloglarian tersebut.

kemudian, anda perlu tag kepada 3 atau lebih orang blogger. jum cari sapa yang kenaa.
SHYLA
FIFY
BELLA

haaa, itu je. kemudian tinggalkan link post anda ini di komen entry blog larian. dengan itu akan terlist mengikut urutan :)

6 comments:

hamzah ian said...

bagus juga ada blog larian ni

wirdawahid said...

ya dah join yess. jom la join. saya dah join :)

E.d.Y said...

makin femes la lepas ni..hehe

wirdawahid said...

aik? kenapa plak?

sakura said...

lari ikut wirda...nk try gk laaa

wirdawahid said...

sakura : nak lari ikut wirda ke mana? bloglarian? jum2x ;) heee