JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 6, 2010

jadi model tak bertauliah !

salam.
followers,silent readers,stalker.
haaaaa, lately nie aku sanggup tido lambat tau tau tau.
sebab menghadap lappy dengan blogwalking . macam musangkan? jalan malam2x.hehe
tapi xpeee, korang punya nuffnang jugak yang naik. heee.
oh ckp pasal nuffnag. saya telah memilikinya :)
nie pun sobab aku bace empuya blog. ttg nuffnang. terus aku register. ngeee.
sebelum nie agak tak tahu. oh ya bukan agak tapi memang tak tahu langsung pelahhh benda alah nie suruh klik klik klik. heee, so klik la hakhakhak.

fullstopjum fokus pada title aku pada malam ini.
seronok tak jadi model tak bertauliah? xgunaaaa punya model ! perasaaan, kau hengat kau hebat sangat kee? pirahhhh. :P
huh? best jugakkk an kalau dapat jadi model. haa, membuak2x betul perasaan nak jadi model . lagi2x bila tengok model2x muslimah dalam facebook nih. macam kak ida n kak ina mansor, dorang nie kembar tau. comel.same minat jugak pada modelling. oh ya, semalam bedayy dia. kalau date kat blog aku salah jangan tengok. aku pun xhengat date aku betul ke tak. rase cam x.pastue semestinya kak fatin liyana. sape tak suka dia annn, dan lah cantik, pandai, xsombong, merendah diri, pandai bergurau, slumber.heeee. wah kauuu. berangan. nasib baik aku xcantik. cute tue adelahh.hahaha. baik cakap ye! lepukk kang kalu tak.haaaaa. *perasaan memalam.jadi sebab tak dapat nak jadi model yang bertauliah. aku dengan hebatnya. memanggil kesemua orang-orang aku untuk mengadakan photoTEMBAK *wahhh ayat tak leh blah. malulah nak panggil photoshoot. sebab macam tah pape je picture kitaorang nak panggil macam tue.heee.
nak tengok tak ala-ala model tak bertauliah? haaaa, kalau korang jumpe picture korang cam kitaorang nie, korang pun model tak bertauliah jugak la.heeee. yeayea. kita same. sep sikit! heeee.marah ke? alolololo, sorry. kidding make angry. eh silap kidding make happy;)
haaa, tue dah gelak-gelak tue nape? nak kena lepukk? dah kata an tadi tak bertauliah.
see? oh ya, tempat pilihan kami ialah di taman KLCC. nape taman? sebab tengok model banyak wat kat taman. wakakakaka. kelakarrrnya aku raseee blog aku kali nih! betul2x kesian kan? :(
haaa, tue nape nak tersengih2x? ish xbaikk tau korang. aku nak mengganas la kalau cam gini. huh!
meh aku kenal kan. dua orang nie la yang hang out dengan aku.
belah kiri suha and kanan shylaxsangka handphone lame aku berguna lagi ghupenya. yang nie je guna handphone, sebab aku tak tahu nak set time kat camera.ada ala charlie angles x? haaa, tolong semangat sikit. ada gaya tak? ehehe.jangan gelak! saya gelak takpe. sebab memang kelako. toink toink.hahakorang suka tak picture nih? xsuka xpe. *lagu apa ek tajuk macam nie? lagu jiwang dulo2x la.
aku suuukaaaa walau mimik muka sangat sangat annoying.hahaha. time nih an an an kitaorang malu sangat. sebab yelah tak biasaa kot tangkap gambar over sebegini. sekali selalu takpe kot kann? heee.nie pun same, gambar bertiga by phone. haha. comel tak? hamik kau over tak over . sampai meniarap kitaorang. pas tue, masing2x dah malas nak bangun.hahaha. best weh baring. best. pegilah try baring kat situ. haa, nie sebenarnya port aku ngan shy;a. tmpt nie same dengan picture ade kat belah kanan blog aku. sila scroll la kalau nak tengok :)haa, kan aku dah cakap kat formspring, kadang2x akan terover. over kan? sampai landing2x segala. mula2x malu2x, hamikk kau lepas dah gedik2x sikit. tak hengat dunia aku posing. actually aku malu nak view picture nie. heee, *tutup muka malu.



see? aku pemalu sebenarnya. haha. nie pic tak jadi tau. sebab aku asyik nak gelakk je. yelah rase cam diri ni bajet je.haha
yesss, aku tahu. tangan aku bengkok. :(
kenapa ye begitu rupa? heee, dari kecik dah macam gitu.
nobody's perfect rite:)
papepunn. really love this picture.haa, nie pun aku suka. wah akuu je suka. nampak sangatkan aku seorang yang perasaan. haha. sekati gua la :P
wek.
dah nak termuntah ke tengok gambar2x aku dengan kawan2x? oh okay2x. aku stop sampai sini. heeee. kang sakit-sakit plak readers aku sebab tengok gambar model tak bertauliah kitaornag nie. hee.
tapi aku nak cakap , kawan-kawan aku nie pandai betul lah amik gambar. terutama shyla. hee, thanks shyla. gambar kau semua hancuss aku buat. next time aku try jadi baikkkk puyee. mane tak ye, gua tak suka amik gambar orang, gua suka orang amik gambar gua. hehehehe.
okay readers. aku stop dengan pic terakhir ni ek? nak bye2x koranglah nie.heeee.
yang penting keluar dengan dorang enjoyy sangat. karoake n bowling. an as usual. aku akan kalah.hahaha. teruk seyhh aku main. so sape2x suka main bowling ajaklah aku! boleh korang menang . ngeee.
thanks to suha and shyla jugak sebab boleh layan perangai aku yang sememeh nie.
lain kali kita wat gaya adventure plak. ke nak muslimahh gituu? (baju kurung) hahaha
best best best. balik2x je aku tak terus mandi n zzzzzz. penat sangat.
kebanyakkan gambar aku adalah dari hasil karya tangan kaki shyla.
psssst, shyla dapat bf baru. afrika puye olanggg. haha.
nak citerr sikit. puye best aku bagi angle kat shyla suruh sini sikit sana sikit. tetibe dah ready sorang mamat afrika/negro tak tahu la. (same je kan?) berdiri tepi shyla. haha, terkejut beruk shyla. terus dia lari. dia takut. wakakakka, nasib baik tak sempat snap.kalau tak.perghhhh, cerita panassss tue. sebab bf dia an baru je g smbung belajar. hehehe, eh kau wirda, suka tau wat2x gosip liarrrr nie. shyla tak suka femes,hee :)
okayy la. sampai sini je la post aku . nak layan facebook jap.
thank you sebab sudi bace blog kita yang nonsense je lebih.

No comments: