JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 27, 2010

hati yang kau sakiti

abg tue tak payah nak malu2x la bergambar dengan aku. haha


Assalamualaikum


malam nie aku nak mengaku aku banyak makan hati
korang tengok tittle jangan la plak ingat rossa plak
tue tajuk aku, aku ciplak tajuk dia
haha
paham tak? muka aku an suka tiru2x orang. katanyaaaaaa :P
papepun, yang xputus2x jadi stalker aku then kutuk2x aku
TERIMA KASIH
banyak2x. xdapat nak balas jasa baik kau. sebab apa, sebab kau aku lebih semangat untuk jadi seperti mana yang kau tak suka.
bagi aku, nk tahu kita dah terbaikkk wok tue tengok ade tak org jeles? kalau ade confirm kita terbaik
hahaha, ntah pape. sebenarnya xdelah. aku tak rase pun aku nie terbaik. cuma beselah nak bg semangat kat diri sendiri balik. dengan apa yang dia kutuk aku tue, buat aku tersenyum dan lagi semangat. i love it !
silap orang la kalau kau kutuk aku, then aku marah, padam semua gamabr2x aku, then bataskan minat aku. silapp woooo. baik kau masuk sekolah balik. haaa apa? ngah sekolah? haa, belajar rajin2x balas jasa mak apak kau k ;)

okay tue satu, tak kisah sangat la.
main entry kali ini ialah dah tahan dengan si dia :)

memang aku leh tersenyum lagi tp mmg nie perangai aku. dengan kwn2x ke, family ke aku sedih sampai nangis2x pun aku akan senyum jugak dengann dorang. pastu masammm balik.haha
aku akan berhenti sembang2x dengan dorang bila aku betul-betul tak tahan and down sangat.

tadi aku keluar dengan si dia lagi
tapi sedih dengan apa yang dia buat kat aku
tak habis2x nak sakitkan hati aku, macamne aku nak bertahan semua tue?
at last aku rase baik aku sendiri akhiri semua nie
semoga Allah tetapkan keputusan aku dan dapat kembali kan semangat aku
aku nak lupakan dan nak ada kehidupan lain.
belajar dari kesilapan yang selama ini aku tak pernah nak fikirkan semua tue
aku tak nak jadi macam dulu yang cepat cair dengan apa yang dia katakan.
tapi di sini bukan aku nk cakap dia jahat. tak
dia baik klu aku puji dia lebih2x kat sini pun takut dia lak yg kena kutuk.hee
tak la , sebab aku lebih kenal dia. so aku tahu dia sangat baik. tp kadang ade sedikit sikap yang bercanggah dengan aku.

papepun . wirda ! kuatttt.

p/s : thanks to SHYLA sebab sentiasa support aku. terharu dengan entry kau ;)

4 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. jangan sesedih yer wirda .. dah jadi resam agaknya .. hidup mesti perlu rasa kecewa .. kalau tak kecewa tak ada penyesalan .. bila tak nyesal .. kita takkan belajar.

Tabah dan kuat .. jangan sesekali sesali apa berlaku sebab hidup itu memang begitu.

wirdawahid said...

terima kasih bangku kosong :)
tai nak lalui itu menyakitkan. kekuatanlah yang wirda harapkan :)

Lyaa Suriany said...

wirda

sis baca apa yg anon tu dok mengarut trlbh kt chatbox

sis boleh ckp ni jek
tak semua yg suka kita

even sis sendiri pun
tau ramai yg tak suka sis
tp bila kite asyik dok pkr sape yg tak suka kita..
apa yg kita dapat
down kan
wirda buat mcm ni
tiap kali anon hentam wirda
wirda jd lagi kuat
lagi dia hentam
lagi wirda bangkit
boleh?
sis support wirda...

wirdawahid said...

oh kak lyaa yang comel.
terima ksaih sangat2x bangun tido tengok ade orang bg semangat macam ni ;)
yes, itu yang akan wirda buat :)
wirda akan cuba sis.
thank you very much T__T