JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 13, 2010

GIVEAWAY EDY : TERBANG JAUH-JAUH

salam satu malaysia!

semangat nih! nak grab hadiah2x dari abg edy. yeeehaaa!


yess. semestinya kena la grab banner nie dulu!
uar2xkan pada blogger2x diluar sana yang bahawasanya, kemungkinan tuah anda disini.
GIVEAWAY EDY

sesapa yang terdetik, teringin, termahu, terjoin silaaaa la klik pada link di atas tue.

terbang jauh2x? yess, memang sangat jauhh tau abg edy nie terbang.
see? 3buah negara telah abg edy sapu pada hujung tahun ini sampai sakit2x dia.
heee, sekarang dah sihat kan?
dan dan dan, siap sediakan lagi hadiah yang bakal dimenangi kepada peserta contest ini!
baik bukan?

kemudian kita ditugaskan untuk tag seorang atau lebeh kawan2x yang lain. jum kita cari mangsa kitaaaa, zasss!

SHYLA
ANASTASYAEA
NADIA KHAN

yes aku tag tiga orang sekali gus . (pastikan orang yang anda tag tahu k mereka telah ditag )
DAN
semestinyalah korang perlulah follow blog abg edy nie.

kalau nak listkan hadiah tue? hmmmm, rase macam tak perlu kot. xkisah dapat yang mana pun
TAPI , haha. kalau boleh nak beg sulam dari padang ! cantikkk. hahaha
hey kira okay apa satu je aku listkan.hukhekhak

rase nak merapu lagi sebenarnya, tapi takut orang kata overr laks ! hehe
okay and yang di tag jom joinnnn laaaa,
kepada sesiapa yang tak ditag tue, anda nak join pun boleh, abg edy lagiii sukaaaaa ;)

thank you
*__*

mood : mintak2x laa menang. haha . mengado2x tawwww!

4 comments:

E.d.Y said...

amboi..mula2 xnak list..last2 list jugak..huhu

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

wirdawahid said...

hehehe..itulah pasal.
okayy, thank you :)

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

wirdawahid said...

thank you butterflyana :)