JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 6, 2010

FATIN LIYANA ?



salam..haaaa, aku lagi.
masuk nie dah 3x aku update blog. kau nih tak reti letih ke wirda oi?
ohh letih lah jugak, tapi kalau leh dalam satu hari aku nak update 10x biar readers semua muntah2x bace blog aku.heeee.
leh ke? gua xmampu lagi la derr nak buat sebegitu rupa.
otak gua cepat stuck.
oh ya.
siapa gerangan nama di atas tue?
haaa, bloger2x lama mesti kenal an? sape tak kenal memang kesian la. rugii wooo.
follow blog dia and click nuffnang banyak kali. mesti dia sukaa wo. hekhek
aku kenal kak atin nie pund ari kawan aku
SHYLA
citer dia cam gini, aku selalu tengok fbb si A nie. dia cantik, stylish, cute, miut mcm2x lagilahhh.
tetibe satu hari shyla mesej aku.
"wirda aku jumpa sorang kakak nie, lagi cantik dari si A nie."
aku taye lah sape, then dia bagitahu kau search fatin liyana asri.
perghhh, gila kentang wa citerr sama lu.
wa terpegun, apesal comel gilerrrrr kak atin nie?
start situlah aku jadi mamarazzi dia.hehehe.
xxxxjadi stalker je dulu an shyla? xberani nak tegur.
sorg member aku nie ajak aku FS (formspring)
mula tak berminat, tapi try jelah. tetibe jumpa kak atin jugaa, haa.
dari situlah aku kenal dia dengan bertegur sapa. taye dia cmne cara pakia inner tak bulatlah, taye itu, taye ini.
TAPI dia xpenahh nak bosann layan aku yang sememeh+mengada.
hehehe, comel la kak atin.pas tue akus uruh dia add aku.
wah hebat kau, suruh org add kau.hehe
sebabnya, kak atin time tu dah xleh add. dah add, follow my blog plak.heee.sukasukasuka.
lame2x, kitaorang memang tak penah nak berpaling tadah lah. cewahh.
sebab aku suka kak atin, (bukan less okayy!)
sebab....dia slumber, peramah, comel gilerr, pandai bergaya, xkedekut ilmu, pandai+bijak,merendah diri, sabar,selalu terjujur tentang sikap dia dlm blog.heeeee
comel lah!yang aku kata dia sabar sebab apa, ade gaklah aku rase soklan2x yang buat dia terasa kot kat FS but, she's still cool and balas dengan baik.
perghh, aku rase kalau orang lain hagaknya dah lame kot dok maki dalam blog hempatpuluhhempathari.hehehe, yeke korang mcm tue?
insyaAllah tak kan..:)kemudian baru2x nih, dia anta kat fs aku
see? aku siap tunjuk bukt lagi kak atin sangat baik dan peramah. yang aku pelik mane dia tahu aku tengah sedih.oh mungkin dari blog. hee, hanya kak atin yang tahu. thank you kak atin. time tue aku botol2x terkejutt oke kak atin bagi nasihat n kekuatan. nie syg lebey nih hehehe
agak mengelabah aku nie. tapi takpe.
at least aku tunjuk diri aku yang sememeh nie.
excited tak bertempat. terbayang future wedding kak atin ;)
kak atin jangan lupa jemput tau tau tau ;)


p/s : berjangkit dengan shyla, amnil pic kak atin. nanti saya letak balik kat mana saya amik.
kak atin bagi tak nie kita amik? waaa, takut lakss. xpenah lagi amik picture orang nie.heee

4 comments:

Lyaa Suriany said...

dia memang comell

grm jek tgk muke dia sbb comel sgt

psst wirda pun pe kurang nya...

comel jugak

Nadia Khan. said...

dia sangat sangat comelll <3
suka diaaaa..hehe

SHYLA said...

alamak ko sebut nama die
nanti org serch die ak jeles,kang hahaha (guaw je)

wirdawahid said...

lyaa : kannn. dia comel comel comel sangat2x hee.
awwww, wirda xpunnnn :(

NK : heee. me too :)

SHYLA : ohh aku xsebut pun hampir semua blogger kenla dia la derr. :)