JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, December 10, 2010

DUA BERITA GEMBIRA!

salam
grrrr, sedang eksaited sikit.
bangun2x pagi..haha aippp aku bangun pagi tau.
ingat aku nie anak dara jenis bangun tengah hari ke? lol
itu kalau aku overnight
ahakss

dah2x
aku bangun je, aku teringat akan result final exam aku
lagi 7 minit kul 9 so aku on kan lappy.
wah dah tengok status dorang semua lulus lah
sipi nak dekannnn la
waku lagi eksaited bertambah mencapai tahap maksimum.
siyes aku cakap aku takut, nak tengok ke tak nak .
aku tutup muka dulu, main cak cak dengan skrin lappy aku
dah tengok semua lulus.
waaaa, rase nak gegar ssatu rumahh dan Alhamdulillah takde yang repeat
mane taknyerr, yang itulah paling ditakutiikan.
macam beselah, bukak fb confirm2x bukak blog. then dapat sorang lelaki nie ckp aku TERPILIH masuk dalam BPM 2010
wah, memang tak gedik lak aku time tuh!
speechless u knowwww *__*

btw thanks.
sapa yang sudi vote blog aku get ready dear ;)

15 comments:

SHYLA said...

kene vote gak eh?kat mana nk tgk?

Annie said...

Tahniah!!!...

Salam Ziarah

wirdawahid said...

shyla : yup. nanti akan diumumkan cara pengundiannya mcmne. jgn lupa vote kawan kau nie. hahaha

annie : thank ou so much dear :)
will do the same thing on u ;)

nora said...

double tahniah ya =D

Nadia Khan. said...

congratsss! :D

wirdawahid said...

nora : double thank you dear :)

N.K : thank you bebehh! ;)

Izdyhar said...

wahh alhamdulillah takde repeat. yeayy wirda hebat :)) .eh BPM apa? iz nak vote ta leh? hehe.

wirdawahid said...

hee, mane ade hebat la.
blog pilihan malaysia. oh bolehh sangat iz ;)
nanti wirda bagitahu mcmne nak vote k:)
thank you dear *__*

Fxysche Nas said...

wow...
congratz...sipi2 dekan tu gempak ea!
=D

kite baru je abis exm klmarin
kesian sgguh
sob2

wirdawahid said...

fxysche : heee, thank you. mane ade sipi2x nak dekan yang :)
wirda tengok status orang sipii nak dekan :)
oh okayy la tue. nape nak kesian plak?
nikmatilah cuti after exam dear!
heeee.

E.d.Y said...

congrat...good luck tuk bpm...

wirdawahid said...

edy : thank u so much :)

A.D.A.M. said...

Good luck! =)

wirdawahid said...

thank you adam :)

azlin hashim said...

salam ziarah sahabat,
sambil tu nk bg tau kpd saper2 yg nak buat keje sambilan hnya di rumah, boleh la tgk link kat bawah tuh... bg tau yg lain k... tq!

http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=10023