JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, December 16, 2010

DAMN CHANGING by FIFYAMINORDIN

salam
hai sume2x, selamat petang.. korang sihat tak hari ini?
ohh batuk2x? jangan lupa yee makan obat cap ayam.. bagus tuk kesihatan.
*tipuuu je, jangan kau dok cari kalau jumpe memudaratkan mati aku

hari ni, kepala aku fening2x dari pagi lagi. xtau nape. perubahan apakah?
wah! mentang2x la tittle DAMN CHANGING.
btw, aku nak wat entry pasal sorang kawan aku.

fify nama diberi
dia kawan sekolah aku mase form 4, yup bak kata dia aku ada geng aku sendiri.
geng aspuri gituuuuhaha, kitaorang same kelas tapi mase form 4 tak rapat sangat sebab dia suka pandang rendah kat aku . hahahaha *kidding
aku an budak baru+comot+kerek
dia mungkin alaaaaa kauuu, aku pandang sebelahh mata je
aicehh!

kita sejak kawan2x mase form 5 la kan fi? ade gak sejarah hitam putih tapi bak kata dia tue mematangkan kami :Ptak payah dok hengat kot apa yg lepas, budak hingusann lagi time tue. walaupun sekarang pun berhingus lagi. hahaha

semalam dia berbaik hatii nak way entry pasal aku kat blog dia. den hengatkan nak promote den kat mane2x abg photographer, haha. ghupenya dia nak citer perubahab dasat yang berlaku pada aku., cik fify sebenarnya takde apa yg berubah cik.
same je, kalau kau tengok depan2x tetap comot macam dulu, selekeh macam dulu.
dulu aku kat sekolah selekeh dorang kata! BHAHAHA
tapi time tue aku dah rase paling HOT + COOL +SUAM dah kottt.
hahahah, mengong
oh ya, kalau korang nak baca apa yang si fify citerr pasal aku yang sebenar dari A-Z korang boleh la singgah ke

aku pun nak jugak la menyelit. mane boleh tuan punya blog takde gambar. hahaha

DAMN CHANGING

make sure korang right click tau, almaklumlah belajar target blank tak pas2x lagi

ini dia cik fify, dia nie pun leh tahan gak.
bakal2x model je dia nie. tunggu masa je nie :))


nie pun dia gak, dia memang suka pakai gincu merah Sebab dia an putih boleh la nampak macam opera cina gituuu, kalau aku? dah la gelap. harammmmmmm

fi, bila kau ungkit balik pasal aku kat sekolah dulu, tetibe lak aku ghindu laa dengan tudung bawal lamee aku yang batu2x kat tepi tue, konon dah ikut peredaran fesyen la. bahahahahahha

aku manalah ade susuk kejadah semua tue.
nauzubillah, haram tue pipi. tapi an pipi, pipi kau tegang lain macam je? hahahaha
ade pakai cap apa lak nie? kambing? ngeh3x.

aku pun nak la citerr jugak, dulu si fifi nie mane laa hot macam sekarang. sejak dua menjak nie
haihh! ramai pulak peminatt dia, orang gorgeous an an an.
nasib aku xde gambar sekolah kau ye fify, ciss, baru perasan ye kita xbanyak bergambar kat sekolahh, haa, tue la kau dulu tak nak amik gambar banyak2x dengan aku. buruk pun buruk la leh wat satu transformasi hahahaha
dulu fifi mane reti posing2x macam tue. haha kan fi?
sejak dah bergelar gorgeous nih, ramai peminat.
ala ala model dah dia nie.

semuanya sebab peredaran masa, sekolah dulu kita an naif fi, dah la xtau ape.
xde mase nak ikut fesyen2x ni. biasalah pelajar target! hahaha
*penipuaannnn
kita berfesyen dengan buku je , buku mane paling latest tapi dah khatam sekolah apa yang dicari paling latest? shawl,wedges,dress bagai2x lagi lah .
itu sebab nampak damn la sangat changing tue.
dah la fi, kau tahu an aku xsihat nk demam. kau tue dah r pegi pasar malam tak ajak , mengjeleskan lagi adalah, jangan lupa jagung bakar aku.

bye2x




6 comments:

Miecyber said...

Sihat...Alhamdullilah...

wirdawahid said...

heeee, bagus2x.

E.d.Y said...

pelajar target tu..power2..huhu

wirdawahid said...

hahaha. penipuan di situ.

fify aminordin said...

manusia durjana kau nak sabotaj aku ke kutuk kutuk . kena ketuk kepala nak tak ?

wirdawahid said...

hahahaha. wah kau mengata aku kat tulisan kau tue boleh? sepak laju2x kang. hahahahaha
tak baik doe ketuk2x pale.