JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, December 17, 2010

brother love




salam
habis citer pasal tudung aku nak bwak cerita pasal cinta lak?
boleh tak? layak ke? haha
lantak la. sebab nie sangat spontan je
macam beselah entry aku mesti dia hiaskan dengan gambar aku,hikhik

tadi aku dengar radio, yes, aku tak ingat. eh bukan tak ingat.
xtau pun apa nama radio tue sebab adik aku yang bukak.
pasal cintalah, call abg brother love ni untuk menyelesaikan masalah cinta masing2x la an

sorang pmpuan call brother love mintak selesaikan masalah hubungan dia dengan BF dia
brother love pun call la, menyamar jadi kawan baik perempuan tue
laki tue dah suara marah tau x, mengamuk dia kanggg haha
cuak plak aku yang mendengar. ngeh3x

pas tue laki tue kata mane ade masalah, pmpuan tue je tetibe ntah macamne xpaham sangat la aku sebab BF dia cakap laju sangat
brother love nie bagitahu la hal yang sebenarnya awek hang kol kat radio ni nak settlekan masalah
then dia bagi perempuan tue cakap dengan laki tu
ayat dia

"awak! awak jangan lambat lagi tau" (perempuan)

"lambat apa awak nie? yang sampai kol radio satu malaysia leh dengar nie kenapa?" (BF)
"yela nak settle masalah kita, takdelah tergantung macam tue " (perempuan)

"dah la blablabla. tupppppppppteeeetttt" (BF)

see? korang faham tak?
laki tue MARAH!

betul gak an. nak settle masalah tak semestinya nak kena kol bagi satu malaysia mak bapak semua tahu masalah hubungan kita dalam perhubungan
biasanya, bagi pendapat aku an, lelaki nie always nak nampak cool.
even depan kawan2x dia pun walau dia ada problems dengan awek dia.
lelaki akan menluahkan sendiri apa yang dia rasa bila dia rasa nak meluahkan, dan dia akan cari kawan dia tuk luahkan.
kalau aku pun, mane suka bagi satu malaysia tahu masalah kita
kalau aku jadi perempuan tue dah malu dah kot sebab laki tue terus letak phone.

lebih baik dicintai dari mencintai
*__*

2 comments:

E.d.Y said...

buat malu je 1 malaysia tau

wirdawahid said...

yeahhhhh :)
wat malu je , nasib tak kenal . hhaa