JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, December 6, 2010

BLOG BARU (2010) PILIHAN

salam.
wah sekarang nie tengah mengeletaqqq satu badan nie.
pendek kata tengah excited nieee
aku pun tak tahu kenapa aku macam nie. tapi aku macam nie la. hikhik.
sebenarnya, siang tadi aku bukak je
BLOG PILIHAN MALAYSIA

saje nak usha-usha walau aku tahu siapa dah pemenang BPM tempoh hari.
tetibe nampak ada post baru KHAS untuk blogger baru macam aku nie lah.
sila2x lah tengok muka blogger baru anda ini.ada iras datuk siti tak?wakakaka.
perasaan tengah merebak dalam badan aku. tolong carikan penawar boleh tak? hokeh2x owner BPM tak kasi aku merepek meraban banyak.

bila aku tengok dan baca dan fahami apa kehendak pemilik tersebut. teruslah aku nak join.
sebabnya, sangat sangat sangat senang ye blogger2x baru diluar sana syarat dan termanya.
hanya buat satu entry yang RINGKAS dan MENARIK dan sertakan LINK blog pilihan malaysia. beserta entry pertama sekali anda create.hee.

blog aku banyak tuka nama. mula "merah jambu warna pilihanku" heee, pikir cam xleh blahh je, cam dalam iklan pun ado. then letak nama sendiri wirda azurainie, pas tue tukar menjadi
BLOG CERITERA HIDUP
entry pertama aku dibuat pada tarikh 24 may 2010.
aku sertakan linknya seperti yang telah disyaratkan
FIRST ENTRY

oh ya, penyertaan ini menarik perhatian aku sebab aku jugak nak jadi macam blogger-blogger yang hebat seperti blogger pilihanku.
FATIN LIYANA :)


1 comment:

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"