JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, November 27, 2010

tak tahu nak letak tajuk ape.


update lagi blog!
sebenarnya sangat bosan+banyak benda yang aku terpikir.
firat sekali aku pikir kenapalah aku jarang la hencik abang aku tue sekarang ek?
hadoi, nie sume sebab leka depan lappy sebenarnya sampai tak terlayan dia dibuatnya.
yelahh, dia ade fb pun jarang on9 dapat awek yang memang gila fb. memang sush la.
sabar jelah hencik abang yeeee.
nanti saya cuba luangkan masa dengan awak ye sayang!
haha
ade ke manusia jenis aku nie?
pentingkan fb dari bf? ish2x...
naib baik korang yang diluar sane tue.wek! waktauuuu laaaaa.

oaky second aku pikir nak enjoyyyyyy je!
tapi aku xleh nak drive sendiri!!!
nak kuar dengan member pun harapkan abg aku hantar and amik.
eh kalau habang haku tue jenis yang memang lemah lembut nak hanta aku takpe, nieeeeeee memBEBEL 24 hours! ish benci!
nak amik lesen TAKUT.
sebab dorang kata kalau nak drive kena yakin and berani.
and aku rase aku xde la sifat tue time nak drive.
MOTO? huhuhhu, pun aku takut.
haha, mmg nanti besarrrrr (tak besar lagi ke sekarang dik non)
xdelah, nie angan2x mat jenin jeeeee,
pikir tak nak amik lesen sampai bila2x. TAPI nak ade driver sendiri. HUWAAAAAA.
gaji kau lak beribu raban kannnn wirda! haktuih la!
okayyyy, kata angan2x mat jenin. xdelahhh.
kluye pun mampu upah driver. tak nak haku. klu driver takde. sape susah? aku juga..
so doa2xkan lah semoga kekuatan aku nak amik lesen nie cepat2x ade. heeeee
boleh rayau2x sampai lebam.
xpayah nak nyusah kan ayah aku n abg aku. hahaha.
mesti seronok kan?
nengok kawan2x aku datang jumpe aku pun drive sendiri. huwaaaa.
sangat teruja. rase time tue jugak nak amik lesen.
tapi agak2x la..over lak kau eyyyy.
memang tak la kan tengah2x mall nak amik lesen.

dah yang ketiga dalam kebosanan aku tadi. aku main la lilit shawl gipsi aku tue
yeahhh! i got a new style.
TAPI tak tahu la kalau dah ade orang pakai.
tue yang secara spontan terjadi okayyy.
and aku rase cam teringin nak pakai headband la plak.
sobabnya style yg aku reka tadi nmpk cam sesuai pakai headband je. kli tak dia nampak kosong!
okay papepun i'll try la kalau2x dapat masa free.
aicehh! busy la sangat hang nie dek non.
menyampah!

okayy la tamau membebel banyak sangat. penat jari jemari menari2x atas keyboard lappy nie.
muahahha!

salam :)

No comments: