JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, November 30, 2010

TAG by...


hi! she has been tagged for me !

OH DEAR, THANK YOU SO MUCH.

http://erawr.blogspot.com/

haha, actually dear, this is my first time kena tag

oh ya sangat menggigil+mengeletarr nak menjawab tag my bestfriend nie.

oh overrrnyer aku. xdelah sebegituuu rupa okay. saje bagi propaa sikit.

dia cakap kalau tak buat dia merajuk! erawr. u should know one thing.

u look really so cute mase merajukkk tauuuuu..hehehehe



1. Apa benda yang paling penting dlam hidup anda?

yang paling penting? hurmm nak sebut satu2x ke?ohhh tak payah ekk.heeee, paling penting dalam hidup aku kewajipan aku sebagai hamba Allah, family,hencik sayang, people around me and all thing what i have ;)

2. Benda terakhir anda guna duit anda sendiri?

guna duit sendiri? hurmm xde akhirrrr kot. sebab sekarang baru start guna duit sendiri. heeeee.bye2x duit parents :(


3. Dimana tempat perkhawinan anda, dan apa tema perkhawinan anda?

kawin? waaaaa, segonok. sebenarnyerr tak bincang lagi nie.heee, tmpt perkahwinan? hurmmm actually tak expect la tempat yang high class, cukup la kat rumah. tapi kalau leh tak nak kat rumah. buat la kat pwtc ke? hamboi kauuuuuuu! . haha. tema? senang je. ala garden+fairy tale.pas tue ade banyakkk bunga ros warna merahhhhhh. warna nak kalerrr putih+gold+pink. boleh tak? ohh tak bolehh semua warna pudarr. nanti aku pegi taye pakar perkahwinan ttg warna. huahua


4. Adakah anda sedang bercinta?

for sure! sedang berpunya *__*


5. Berapa lama anda akan mencintai pasangan anda?

sehinggalah takdir memisahhkan kami. boleh ke mcm tue? haha. biar mse menentukann. kalau bolehhhh nak selama2xnya lah! muahaha


6. Novel / Buku / Majalah yang anda beli?

lama tul tak beli novel! latets punya bila rindu berlalu KOT. xingat dan malas nak pergi cek.


7. Antara mak dan ayah, mana anda lebih mesra?

both. sebab kalau masam muka pun both. huahua. dorang memang bersepakat serta sehati sejiwaaaa maaaaa.


8. Namakan orang yang betul betul anda nak jumpa dalam hidup?

nak jumpe? sape ek? alaaaaaa, kalau xde? tapi tak mungkin takde. jap jap jap haaaa, nak jumpa semua awek2x yang tudung yang berstylish. pakse dorang share dengan aku. boleh tak? hahaha. espcially kak fatin liyana. sape tak kenal? ohhh kalau tak kenal please la kenal. haha


9. Adakah anda membasuh baju anda sendiri?

oh semstinya yeeeeeeeeee di hostel. kita same rawr, kat hostel basuh sendiri im using my soft hands okayyy. wakakaka. kat rumah machine yang basuh. aku tak bagi dia nak jugaaaa. just let it ;)


10. Dimanakah tempat yang anda betul betul nak pergi?

for sure la at first mekah then paris and korea. ;)plis bring me there. huahua

11. Pilih satu, peluk atau cium?

huwaaaa. nak hugggg jugak!


12. Beritahu 3 benda orang yang tag anda :)

comel gilarr such lion. haipppp asal korang wat muka? lion comel okayyy! hehehe

i love her voice

very kind person i had okayyyyy.


13. Lapan lagu yang slalu anda dengar?

apesal banyak sangat? haha

mine -taylor swift

you belong with me -taylor swift

love story-taylor swift

you wonderful tonight

fairy tale- taylor swift

adinda kanda (monolog)

disaat aku mencintaimu

aku ingin kamu, kamu ingin dia


14. Enam blogger yang dipertanggungjawab kan mengambil tag ini?

http://fuzzwangzi.blogspot.com/2010/11/im-really-cant.html"target="_blank"

http://bellarrard.blogspot.com/

http://sepet88.blogspot.com/2010/11/boleh-explain.html

http://hotpenkek.blogspot.com/2010/11/ohh-aku-gila-aksesori.html

http://darkenroses.blogspot.com/


heyyy. gilerr suckss la bila aku wat links. haha. sorry guys.

next time i'll improve it ;)

oh tak cukup eyyy? hahaha. halal la...lalalalalaa. ;)




5 comments:

SHYLA said...

wahhh~
kak atin pon ko tag giiitu engko~class...lah kalau die balas hehe...

wirdawahid said...

kak atin? maneee? xde pun..

Nadia Khan. said...

wahh saya di tag! thanks :D

wirdawahid said...

waaaa. semestinyerrr. hahaha.

nabilla said...

tell me what to do bila kena tag , haha .