JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, November 30, 2010

putera katak

hai.. comel tak entry kali nie? huwaaaaaaa.
xcomel?
okayy fine.
mungkin yang ini korang leh cakap comel.
tak comel pun cakap comel gakkk!
pleaseeeeeee. (sangat desperate okayy)
sila scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
wah mcm hebat jee picture kau kan wirda.ngeh3x

oh ya, nama dia pada mulanya CACA tapi since ade citer PUTERA KATAK.
so aku nak letak nama dia PUTERA KATAK jugak boleh kann kannnn?
sape nak bangkang? aihhhh, sape lak nak bangkang. katak aku, suka hati hakulah kannnnn :)

pertama katak aku nie JULING!
haha, TAPI tuannyerr tidakkk okayy.

kenapa entry aku katak? sebab nak menunjuk teddy aku ke?
oh tidakk sama sekali
(sambil menyelam minum air.heee)

oh sebenarrnya aku suka tengok citer putera katak.
setiap isnin-khamis pukul 4.30 petang
oh aku tak tahu bila dia starting baru hari nie kotttttt.
sebab aku baru tengok tadi je.
aku suka tengok nora danish yang sangat sangat sangat sukaaa kan haiwan.
awwwww, sampai dia nak beli LANDAK okayy letak dalam bilik dia
wow overrrnyerrr kau nora. but. I LOIKE.

selain itu aku sukaaa la tengok puteri sarah yang cute tue
gelix dengan haiwan such iguana.
boleh lak dia panggil iguana tuee katak.
hahaha, yesss berlakon. tapi nampka sangatlah macam tak sekolahh kan?
kalau ye pun nak nampak jahil sangat dalam bab haiwan kenaaa la beragak2x.
oh takpe puteri sarah. I LOIKE.



korang mesti pikir aku sangat adore dengan katak kan?
haha, over tak persoalan aku. adore? xleh blahh
okayy sama sekali TIDAK okay.
i hate it. hate it? yeke?melampauunyerrr kau nie wirda
okay bukan benci tapi aku geli geli geli.

okay dah2x la kot citer sal putera katak khayalan tue
meh nak share la jugka putera katak hensem gantang aku niaaaa.

aku jumpe dia kat kelantan.
aku nmpk comel. terus aku rembat.
then abg tue sambil masukkan putera katak aku dalam plastik tue kata mcm nie.
"katak nie comel"
HOMAIGOD..siyesssly aku xnampak pun teddy yang comel nie macam katak! geli kotttttt .haha
aku pun terkejut. pak cik tue tengok aku muka pelik. dah nak bayar kata nak cancel? mmg tak laaa kan. kesian pak cik tue.lu
aku pun belilah dengan muka ragu2x. hahaha
dalam kete aku tengok diaaaa. haah la mmg katak.
takpe, nie katak comel+bulu kerinting. sodap! haha
so aku pun terima putera katak.
oh ya, puteri katak warna pink ade tak ekk?
leh jadikan dia pasangan.
oh so sweet.

tue je citerr dia sebenanya.
yang penting kalau boleh nak pegi dating pun nak bawak dia tau xx.
oh over kan?
nasib baikk la aku xsebegitu rupa overr nak bawak.
memang kena kaw2x kutuk ngan hencik abg tue. haha

okay sini je.
salam :)



2 comments:

SHYLA said...

wei kalau ko mengandung jangan tido dgn teddy tu mamti anak ko kenan...kang ada lak mata die juling mcm katak tu hehehe

wirdawahid said...

ehh yeke? sape ckp mcm tue? serammm je. oh ya. mengandung? tak tak. laki aku laaaa. sape lagi. HUAHUAHUA.