JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Thursday, November 25, 2010

macam mana nak wat header yang cantik?


hai, sekarang aku tengah nak ubah2x sikit la blog aku. especially kat bahagian header tue.
tapi aku sekarang tak tahu dari mana sumber yang boleh aku amik tuk aku wat header.
mesti tak pahamkan maksud aku? okay. meh aku terangkan.
aku suka jugak la jadi silent reader nak stalker. haha
aku suka pegi jenguk2x blog paling terlaris masa kini la. sape lagi kalau bukan irine nadia marcello tue.
sebabnya kenapa? ntah la, duk jenguk kata semua best. aku pun torai la buka dan sampai sekarang terlekat la ni, blog dia tak penah miss baca. heeee, irine. malu laksss *blushing
eh eh, watpe nak malu. kalau malu dok dalam bilik tak payah nak berblogger, berFB segala la...
aku suka tengok header dia yang sangat comel.
penulisan dia mmg lah sangat lah mantapkan..
so kalau leh nak share jugaklah normally blogger2x nie buat header kat mana. bak kata irine, saya budak baru belajar, kalau salah tolong jolokkan. heeeee.

okay! selain irine, blog yang aku suka terjah fatin liyana asri.
semua cerita dia slumber dan cool ! muahaha
yang geramnyerr, header dia simple but NICE.
so aku tengah heran dan buntu.
di manakah mereka semua guna untuk menghasilkan header yang segorgeous mereka?
jadi sesiapa yang tahu sila2x la share disini ye..
sharing is caring. yeahhh! =)
thank you u all..
Posted by Picasa

1 comment:

pidie best said...

makasih ya atas toturial nya..sangat bermamfaat....