JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Monday, November 22, 2010

ada aku kisah?

kali nie mood aku agak garang sikit la dari biasa. macam dalam hot.fm lebih hangat dari biasa.
aku rase diri aku nie agak jarang tau tak nak marah2x orang nak cari pasal dengan orang. kalau orang wat baik dengan aku. insyaAllah aku balas baik. sebab sampai sekarang aku xde musuh pun. tak tahu la kalau aku tak tahu yang aku nie ada musuh. kalau buleh aku tak nak la cari musuh. tapi kalau ade yang offer diri kat aku nak jadi musuh aku. apa salahnye sebab kelemahan diri kita musuh je yang leh tengok dan lihat dengan jujur. yela, kalau dah tak suka kita, macam2x la kelemahan+keburukan kita musuh tue cari. see? setiap perkara ade baik dan buruknyerrr.

jangan kau hengat kau jadi musuh aku, aku layan kau selalu. haha
aku mne ade mase nak main benda alah nie semua. TAPI TAPI TAPI ! kalau nak mengutuk ke, nak mengkritik ke, nak sakitkan hati aku ke..just go on la dear!
i dont mind at all!
mula tue marah la, tapi aku rase orang lain lain kena teruk dari aku. so that, aku just relax coz mungkin something lagi teruk yang kita sendiri tak tahu sedang menanti. jadi aku memotivasikan diri aku,
benda2x kecik macam nie jangan nak cepat melatah la.
okayyyy

banyak betul aku membebel tapi tak tahu hujung pangkal.
nie meh sini nak ceghita,
semalam 21 nov rite?
aku balik dari k.l sesampai je ke rumah for sureeeee la lappy n facebook aku cari walau penat mcamne pun ! hehe. dasar gila FB.
takpeeeelaaaa, dah agak2x busan ke fb pagi2x buta mnae laaa ramai orang on9. dua tiga kerat je manusia yang beron9. aku pun pegila keblog2x. blog walking org kateee.
pegi la mengecek blog2x yang dah hupdate an.
pastue aku punnn tak sah laaa kan klu owner sendiri tak tengok blog sendiri.
TETIBE
tak penah2x aku dapat msg mcm tue kat shout box aku, semalam aku dapat.
hentah apa "rahsia" tue nak dari aku.
tapi klu ye pun, show off la ur name dear! baru nampak BERANI sikit dear! :)

THEN! yang aku pelik, kenapalah dia sebut nama ex aku tue dulu. kitaorg dah xdepape, sape tinggal sape tak perlu la tau, sape tak suka sape tak perlu lah tahuu.
oh aku malas la nak wat spekulasi sendiri. TAPI aku dah terbuat. yup. klu aku TERburuk sangka pada dia aku salah la. aku pikir dia nie penah syoooookkkkk kat ex aku dulu laa. haha
yela, klu xknp perlu cakap mcm tue kat aku? perlu ke hanta mcm tue kat aku? then pe yang dia dapat? dapat sakitkan hati aku? walaweeeyyyyy.
sikit punya hal jela beb

LAGI SATU! dia kenal ex aku, maksudnya disini.
dia antara kawan2x aku or kawan2x ex aku.
nampak tak manusia macamne? tak tahu la aku penah kenal dia ke tak an an an.
TAPI! kalau akau kenal dia..nampak sanagat la "rahsia" nie antara kawan2x aku yang hipokrit.
TAPI! kalau aku tak kenal kau macamne? tadaaaaa. suda!
aku tak kaco hidup kau nape kau nak kaco hidup aku pulok? hokaloh ! mu nieeee.
xserupo oghe la..hehhe. kelantan pure punye nie.

apa2x pun, if "rahsia" singgah lagi ke blog aku yang xseberapa nie.
sila2x introduce urself. mane tau kita leh jadi kawan baik.:)
share ape yang ade dalam fikiran anda itu! kan kan kan?
tak perlu bertengkar tak perlu bermasam mukaaaaaaaaaaaa.
suda!

untuk "rahsia" bukan nak kata apa la, tadi mmg sikit bengang thats why balas kat shoutbox mcm tue.
so, aku mintak maaf la sekiranya selama nie aku ada sakitkan hati, dalam tidak aku sedar.(klu aku kenal kau la)
tapi kalau aku tak kenal kau....tue urusan kau dengan yang di atas. aku xde hak nak membalas.papepunnnn , aku terima apa yang kau cakap dan anggap ia sebagai angin yang kuat berlalu. (bukan puting beliuang lagi okayyyy, sebab tak dasyat maneee pun) :)))))


p/s : memaafkan itu mmenjadiakan kehidupan kita lebih tenang. "rahsia" even kau tak mintak maaf aku dah maafkan setiap patah yang kau keluarkan untuk aku :)



No comments: