JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, November 14, 2010

active again.

ASSALAMUALAIKUM HAI to kamu semua! Awwwwww, lamenyerrr tak mengupdate blog. rindu.rindu.rindu ! but no story. actually adaaaa, tapi malassss nak update. okay, before nie aku sangat! okay ulang suara SANGAT busy pada study aku lah. beselah bila tiba musim final exam kan.haha. cara cakap dah mcm sem 5. pedahallllll, baru 5-4. baru2x agak struggle jugak tuk final nie. mane carry mark okayyy tue agaksss relax lah jugak. TAPI, xde punn mase nak update blog. sebab cerita tak best. klu ada pun musti dengan buku, tension, risau. so nak citer pun rase tak payah kot. coz everyone tau kan bila tibe final exam nie emosi seseorang tue mcmne berubah dengan drastiknyerr menjadi seorang yang sangat rajin dan berulat buku serta menjadi sangat insaf. heeee, maksud di sini ghajin la nak baca yassin ke, al-quran ke. mintak dipermudahkan. terasa malu sangat dengan yang di atas, sering lalai akan perintahNya, tapi bila datang saat mcm tue baru nak buat extra ibadah sikit. manusia akhir zaman. boleh pakai tak alasan tue? kalau xboleh sila bantah k. takut silap cakap kang. lain plak jadinya okay.. sebab bercakap soal agama nie perlu berhati2x. tak pandai cakap jangan cakap. (okay wirdaaa.heee) okay dah2x.. sekarang tengah berhoneyyyyyymo'on cuti sem. agak bosan, no planning. but insyaAllah. akan ke genting higland bersama yang mana nak ikuttt la kan. so korang sila lah ikut. kesian aku kebosanan kat rumah. raya haji makin dekat! next week akan balik ke kampung. no laptop.no online.no update. because leceh la nak bawak . just leave at home. so insyaAllah if ade story besh2x, akan dikongsi di dalam blog ini kepada sesiapa yang sudi baca and silent reader yang baru sahaja memperkenalkan diri anda. thank you bagi yang ghajin update blog entry yang besh2x mengenai shawl, tutorial tudung ke. sila la publish kat wall wirda k.... mood : tengah gilerrr shopping.

xsah la kan xde satu pic entry nieee. (:



2 comments:

DarkenCrew said...

jalan2 tu best...
nk ikot..
tp apekn daya..
exam bru start..
:(

wirdawahid said...

hehehe, yang exam baru start simpan dulu nafsu berjalan anda yeeee.
good luck. focus on ur exam. then enjoyyyy! ^__^