JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, October 15, 2010

DINNER ACCOUNT.


ASSALAMUALAIKUM

hai2x tue all blogger yang sangat rajin menghupdate blog.

blog aku yang sememeh nie lagi tambah sememeh sebab terbiarrr kan je begitu dimakan dek anai2x..

nasib baik tak reput lagi.

last time aku de update satu entry yang dah diupdate dan nak publish tau..

last2x camne tah aku TERPADAM! disitu aku geram dan terus menyepi dari blog.

" blog makan tuan ! "

semalam malam aku ade makan malamdengan student2x course account.

jadi aku nak cerita lah sikit kan annananana......

tempat kitaorang dari club K K something la an..lupa suda terus tukar ke tempat yang lebih standard! muahaha..love it okayyyy!

kitaorang lancarkan majlis kitaorang di padang unikop. pada mulanyerrrr, nak bayaq tue rase terketaq2x juga la kan coz tempat kat padang je..seghupe je aku beli makanan kat gerai yeop tue then bawak makan kat situ.

TAPI ! korang percaya ke aku nak buat macam tue>>>>> haha

semestinyerrr tidak. aku pun kenalah join jugaaaa, sebab saya cukup bangga menjadi budak AC nie.hahaha

overall aku rase tak payah nak over sangat pun pakai2x nie..haha

bukan hape, sekankang kera je pun dengan asrama. rase mcm membazir je make up dok tepek tebal2x, beli itu ini, kan, kan, kan,kan..hehe

"lain orang lain gayanyerrrr"

aku pun sarung je lah yang mane adee, baju yang pakai tue pun baju raya lama last 2 years kot.hahaha

jujur sangat nih! kuang2x..xpe2x.

okay, sangat best la an mase tengah bersolek bersiap. rase excited la plak kannn, dan macam nak pegi hotel 5star jep, satu ghumah aku kuar masuk, kuar masuk dalam bilik aku. de yang suwuh aku pakaikan tudung untuk dia. pssst.."aku sememannyerr tak pandai pakaikan orang.nie.."

sampai2x je ke destination, wah! not bad la..even tak setanding hotel 5star,restoren 5bintang haha, kopitiam ke, hape ke, tapi dapat jugak kalahkan gerai abg yeop tuee..oppp, jgn dimarahi..hehe

dengan dikelilingi pelita , nampak dan wujud suasana hari raya yang semakin pudarrrr..pandai diorang ek.

lagipun. kena hargailah usaha-usaha presiden n AJK yang buat kerja.

makanan dari catering ape hentah pun not bad.

acara pun even ade busan, tapi still enjoy.

thanks to lect yang sudi turun padang.

*dah macam sukaneka..hahaha

macam bese la ada aku adalah si yuyu nie..:)

yuyu pakai baju warna hijau. cantik sangat, handbag dia sangat awesome..haha

dia tamau make up, katanyerr natural beauty adalah piliha

nnyer.bestkan jadinyerr? hehehehe.

ini antara jelitawan yang berjaya menjdai jelita pada malam itu..

heee

=)

yuyu dan wiwi lagiii..kena beratur hamik makanan..so kesian, beselah kannn..sebab tue diajar dari kecik disiplin2x nie..kuang2x..

okay, im decide sampai sini jelah blog aku deh, tetibe hati nie tersentap dengan perilaku sidia !

yang penting dinner nie we all enjoy.

rambang mata tengok baju anda yang cantik2x belaka..:)

yes ! aku memang tak leh tinggal pose nie..i like.

shy2x cat gituuu..

^___^

2 comments:

SHYLA said...

kenapa tukar forn colour kak.....dah jadi gelap ssh nk baca yew

wirdawahid said...

hehehe, akak kan tadi main copy n paste. smpai kat situ bertukar.akak pun tak pasan.:)