JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, September 19, 2010

MALAS !


SALAM...
see? betapa pemalasnyerrrrrrrrrrr aku kali nie....salam pun taip pendek je tak cmm before ni...heee=)
okay, skrg aku ade keje tak siap..yes! yes! i know............its my fault!
u can put the blame on me..aicecece, dah ,mcm lagu akon .
memang slah aku sebab banyak tangguhkan keje selama cuti nie..skrg jam menunjukkan pukul 6.35pm dan pukul 8pm jap lagi aku akan berangkat balik ke negara ku di batu caves..hehe...kolej unikop, hidupku..ceih!
tapiiiiii....masalah
yang aku ingin bentang ini ialah berat kemalasanku ...dah mencapai tahap kritikal..tolong! tolong! tolong!
kenapa kau mcm nie wirda? cuba semangat sikitttt nak balik kolej nak jumpe kwn2x n kak senior bilik aku tueee...yes! semangat! semnagat! .


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tak leh gak............;(
malas lagi la....
malas tue bertamabh bila tengok keje yang tak siap dan nampak aku nie terlebih relax padahal aku de mase SEBULAN untuk....untuk...untuk.......preparation for final exam !
cis kau wirda memang xsedar diri lagi..siap kau! jap lagii aku wash brain kau!

kau nie lemak dah banyak sangat! dan berketul2x lemak tue....nak berkulat dah sebab dah lama sangat terbiar!
esok plak aku de kuiz math....yang paling menarik..aku xwat latihan pape pun..wah ! cukup terer ye kau wirda! jangan kau menangis di kemudian hari suda yee....
kalau malas nie tak wujud mesti aku dah balik lama dah kolej..nie pun ngah pikir nak postpone lagi balik besok pagi...tapi akal aku kata." JANGAN !" ...hehe
okay akal ! malam nie jugak aku balik.......

okay! semoga aku jumpe kerajinan....kalau jumpa, aku terus nak kawin dengan kau rajin..nak kawin dengan kau. nak kawin dengan kau nak kawin dengan kau! aku xkan ceraikan kau rajin..TAKKAN..tapi kau kena setia kat aku..kau kena sentiasa mengingatkan aku perkra2x penting tau rajin! love u sayang.
..come to me bebebebbbbbeeeehhhh~!

see? muka wirna pun mcm mlas jee kan..hehehe....in bad badmood tuee...=)