JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Friday, August 6, 2010

MANDI BERSAMA ! YEAHHH...


ape la tajuk kali nak giler la ..

haha

okay jum mandi bersama!

hahahhahahahahahaha

okay2x...tolong jangan pikir bukan2x..

aku nak citer sikit je tentang pengalaman aku kat asrama dulu2x..

(mcm la dah lame sangat tinggalkan sekolah..)


kalau pagi2x je bangun mensti nak cepat

nak cop shower la..:)

kadang klu malas sangat swuh dak bawah cop kan..nanti dorang dah habis mandi..

dorang datang la kejut ..

"kak,turn akak mandi..:

heeeeee=)

love it..

ngeh3x..


tapi bukan selalu pun wat cam gitu..

kalau dulu aku awal2x lagi dah bangun la..

sejak dah dinaik taraf jadis enior dulu......hihihi

paham2x la kan....

selalu je lambat..

kadang kalau kate kul 7 pagi kena beratur ..

aku kul 7pagi baru nak mandi...:)

gembel rrrr......

kalalu pagi time mandi selalu sunyi je shower..

yang akan kedengaran suara2x yang mcm gini..

"sape nie??last wirda..."

"last wirda..."
nie yg paling malas

"wirdaaaa....."

sambil ketuk pintu laa...


klu waktu petang macam wak lu !!

giler bising..hahaha

best2x..

pas dah habis riadah an..kitaorg berlumba la..

nak cop turn mandi...nanti lambat kang..

lambat pegi suara semayang maghrib..kang ade yang kena denda 20sen..

bayangkan la..

20sen sehari..kalau tiap2x hari dah bape?

pokai la cam gitu..dah la kitaorg semua nie selera besar..


bese waktu petang kan...geng f5 selalu mandi sesama...

ingat tak korang??

ingat tak lagu2x korang nynyi semua?

huh ! maida xleh blah..

asal langkah je dalam shower belum bukak baju lagi...mulut dia yang bukak dulu.

then nanti jiran sebelah2x sambung..

dan terhasil lah satu versi lagu yang sangat menarik yang mane composer terkenal tanah air pun bakalan

KALAH...

menangis wookkk dengar mereka menyanyi..

saya tak nyanyi..

saya senyum, je sorang2x time tueeee

hihihii

kadang laksss.

somthing yang agak mengade2x n giler time mandikan.

aku lupa ngan sape aku wat...

jeng2x.............

haha....

kitaorang mandi sebelah menyebelah...then step mandi kitaorang same.

contonh gosok gigi...kita pun gosok..

ayat lebih kurang nie laa...

"dah habis lum? jum shampooo lak.."

"jap !! aku xsiap lagi.."

"okay aku tunggu,,"

u can see?:

sangat2x mengade2x kan......

tapi yang itu la aku rindu..sebab ape aku cerita pasal nie..

sebab kat asraman nieaku mandi sorang2x tanpa suara sumbang yang menyanyi..

kadang siap berdangdut lagi..heeee:)

kantoikan korang je aku nieeee kan..hihihi


tapi perkara paling best aku suka n selalu buat ilah..

baling buih pada jiran sebelah..heee=)

aku suka mandi biar berbuih2x sabun tuee..baru rase betul2x bersih..hihi

jadi kadang kalau busan ke or saje nak kacau orang..

aku kumpul kan buih aku baling kat orang..

selalu shyla kot yang kena...tah ingat la..

yang terasa sila mengaku..:)



p/s : korang penyanyi sumbang..meh la sini..dodok2x sini same2x..nyanyikan lagu time aku mandi.....:)))

1 comment:

SHYLA said...

wei 50sen bkn 20sen..

wei agak bahaya la entry ko kali ni sbb..ak terbayang2 kite berbo...stiap kali ko kata ngah mandi..haaaaa~

ak rasa cm pena buat la yg style tunggu2 tu sbb cuak kena tinggal tue yg buat cm tue sama2 gosok gg sama2 shampoo sesama. selalu buat kalo time mandi mlm la an?

wei ada ke ak kena baling buih?x ingaat tp kena simbah air ak ingat sampai bila2 haha...time bufday zeemah haha ak belakon je tue tp x tau la nape rasa cm betol2 marah..haha