JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, August 1, 2010

BUAH HATI vs SUGAR DADDY

yuhuuuuuuu..:)) (sambil mata blink3x..)

salam semua..

hari nie hari minggu yang seperti biasa menghabiskan sisa-sisa weekend ku dirumah..:(

dengar cam dah nak arwah.da..heeee takut.

xam bese la kan balik rumah nak jumpe si utttuukkk

dan juga yang lain2x sambil menambahkan lagi duit poket yang mane makin hari makin berkurangan..:)

before balik rumah rajin la jugak aku ber3G ngan orang kat umah..

dan juga..dan juga..dan juga...

yang wat aku tak tahan nak balik sangat2x bila aku nengok uutttuuukkk dah pandai merangkak !

satu peningkatan yang aku dah lama sangat2x tunggu !

dia dah pandai masukkan makanan dlm mulut !

hey korang ! sumpah comel k..xtipuuuuuuu..

heeee..:)

okay..back to the story.

here...


aku nak bercerita tentang hari webcam aku tuueee..

yang mane mesti kwn2x kat fb perasan pic kat fb yang giler busan..

okay..pada hari yang same aku telah pun..

menjoinkan diri aku untuk menghantar someone special la..;)

ke tempay belajar dia..ngee~

baru nak start gak...

ke..

KOLEJ PUTRA INTELEK INTERNATIONAL..

itu lah name kolej dia kalau xsilap..haha

nampak sangat tak yakin..sebabnyer..xamik pot sangat tapi..

SAYA YAKIN BETUL !

(cam jangan lupa lirik plak..)

nak kunci xleh lakss.



he's my sugar daddy since 3 january 1992


jujur aku cakap..sampai sane aku busan..:(

sebabnyer..ntah la..xde ape yang menarik...



ini la yang someone special nieee.

hensem dan gah kan dia?

okay..dia pakwe baru i..

sesuai tak kami?

hihihi


selepas dah settlekan dia..

nyahkan dia dari rumah kami...

dah anta dia ke tempat yang sepatutnyer..

kitaorg berangkat ke tempat kediaman dia..

mak hai..kondo beb ! jeles i....



okay..nampak x?nampak x?

swimming pu'ul...(bunyik kan dia uukk dia tue..)

ini dari tingkat 13 okay..ade lagi tinggi tp nie je yang mampu kami daki..

pemandangan dia siyes xtipooooo k..

memang best

tapi xleh lawan UNIKOP..(hahahahha..sila gelak kuat2x ye ahli unikop..)



sekarang nie aku punya la baikkan..

tolong la dia tarikkkan beg dia..

seronok nak anta dia jauh2x dari rumah..hihi

nanti xdelah yang membebel kat aku lagi..ngee~

hahaha

xdelah.....saje nak action jep time nie...sebab ape..

time aku smbg study aku xsempat amik pic camginieee..

sebab aku ngah sedih+nangis dengan keadaan bilik yang aku dapat..

wuhaahahahaha..tue yang jeles tahap cipan niee.

tapi..tapi..tapi...

nasib baik la kau nie bersyukur..

mane2x pun pun jadi la..kalauu niat kita tue betul:)


malas nak rotate..:)

time nie..semua tengok aku lain...

sebab kat sane pakaian dorang agak terbuka sikit..

sampai je aku berkurung kurung..hihi

okay..lepas dah habis dah settle dah finish

aku pun dihantar oleh sugar daddy ke hostel sebab kul 4 time tue aku de kelas..:)

siap ade kuiz lagi..:)))

siap bace buku dalam kereta lagi..:))

rajin tak?

last2x..kuiz SUSAH GILER !

terus xleh jawb..

itu yang bising kat wall tuee..heee:)


okay la...

akhiri cerita yang tak berapa menarik nie dengan wasalam..:)



okay memang tak senonoh...:)


p/s : yaAllah.jauhi perasaan cinta ini buat masa nie....wirda focus on ur study..:)


2 comments:

SHYLA said...

kondo die adalah sgt besau jeles siot..

wah wirna da pandai merangkak ke?
best nyer...mist nazriq pn dah pandai merangkak.:(

abg ko suke tiru ko ek keje blaja hihi takdir kowank sama ke

so nanti leh la konvo sesame ek..
best tue~

wirdawahid said...

jeles sangattt..:(
haah dia dah pandai le beb..
seronok tengok dia.
jgn sedih nanti kau tengok anak kau sendiri membesar k..best sangat..(mcm wirna tue anak aku lakss..haha)
dia mmg copy paste..hahaha
konvo?lameeeee.hahha