JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, July 17, 2010

melenguhkan kaki..


perhhhhh...tadi aku kena kritik..

kate blog aku xbest..

eh jap.

assalamualaikum..:)))))))

(lupa lakssss..)

terima kasih yang mengkritik to ayie n hafiz samsi..

aku payback balik nanti k....

hahaha


hari nie hari sabtu..

yang mane memang takde kelas.

tapi ade kelas..

paham tak macam ape punya bahasa?

maksud aku..pagi tadi aku ade HBU..

kira sub aku amik la..kena kawat..

pas kawad aku balik sambung tido sebab penat tak cukup tido..


bangun de sorang kakak bilik aku..(kak ayu)

ajak kuar..aku pada mula keberatan..sebab semalam dah kuar dengan classmate pegi times square..

hihihi..



sangat kelaka ..tadi ckp kat TS..

tp posing depan PAVI..haha

lalu jeee....



candid by rizz..

thankss.haha



..................................


kami pergi karoke:))

suara xsedap pun nyanyi gak..

dan sangat2x best !!!!!

dah nie intro yg ntah pape..dah lari tajuk banyak nie..

aku nak citer aku dalam perjalanan ke sogo hingga balik..:)


tp aku ikut la kakak tue pegi sogo sebab semalam shyla mesej aku..

"wir sogo sale giler vaviiii"

yekot cam tue..xg=hengat dan malas nak bace balik mesej tue..

hhahaha


huh ! giler busuk dalam basss...haha

tolong la..aku dah xnak naik bas cam gitu..

aku sesak nafas bau yang macam2x ade la..:(

(bunyik cam belagak an..)

pape je...dah aku tanak..

bas rapid okay..:))


aku sampai ngan kak ayu kat sogo about 3pm..:)

lambatkan?coz jalan agak sesak....

ahhh..peduli ape.

suasana kat sane...perh.....

sangat2x merimaskan..

ramai gila orang....

tau la sale giler vaviiii..



huh !

korang bawak la parents korang...

musti tanak balik punyer.....

nie kan tempat kita memuaskan nafsu..hihihii

cari mane aku..............

confirm xkan dapat!

coz aku yang snap pic tue..


lepas tue..aku beraround2x la di setiap tingkat di sogo..

memang rambang mata bebbbb...

dalam pikiran..(duit buku tak habis bayar lagi..)

hihihi

ahhhh..tetibe...

bia dulu..nie pun keperluan..:PPPP

ngee~~

aku telah mengambil dan memBAYARnye.....haha



agak2x korang.......bape harge yang selepas di sale kan tueee..

haa..nak tahu pegi cari sendiri kat sane..

yang tahu diam k...

haha

aku beli nie sebab aku rase aku perlu nie...

before aku masuk kolej..aku pikir nak pakai flat je la..

coz easy to move sane sini kan3x..?

tapi llect aku cakap suruh pakai yang berHEELS...

aku no problemo laa...

tp beli yang baru la..wedges lame dah lusuh..:)


kemudiannn....

kami akhirinyer sekejap dengan mencari setitik air tuk diisikan...

dahaga sangat.

(walaupun takdelah sangat..saje tipu)



sebenarnyer dah habiskan separuh..

tetibe teringat kat blog yang tak best niee.

snap la satu ...

sedap ABC sogo namenyer..:)))

mase nak beli nie ade dekat 15 minit beratur..

ramai sangat2x manusia berkejar2x menghabiskan duit di sogo !


kemudian...(baape banyak kemudian la.....)

sambung la balik penjelajahan sale 70% tue...

perh......aku tengah syiok2x belek itu..belek ini...

tibe de sorang makhluk Allah jugak la..

hanta msg kat aku ...

first psl lain..

tibe dia menyedarkan aku..

"wir jgn shoopping sakan sangat..nak dekat raye kita nak shooping la same2x.."

lahhh..baru teringat..

and..lebih best lagi kalau dengan dorang !

hahaha

aku pun "oke !"

dari situ..aku cuci mata je la..:(

alhamdulillah..buleh lagi aku melihat barang2x yang cantik ituuuuuu

then, kak ayu nak beli wedges jugakss.

nie dia....amboi2x....



bukan main dia mencocokkan duit dia..

dan memberikan duit dia kepada akak cashier tue..

xsyg duit yee kak..hahaa

nie ngah test2x la nie..aku yang melihat.....

wat la keje nie...sebab dah beli...:)


kami saje pakai baju ala sameee:)

selipar pun same..

kak ayu tiru wirda..

hahaha



walau dah beli tetap nak try yg lain..

can tik yg putih tue..

jangan tengok kaki..tengok wedges yang menawan tue..

pasan tak nape pic nie kecik dari yang lain?

haaa..lu pikir la sendiri..:)))))


kemudian ! (lagi sekali)

kak ayu ajak pegi masjid jamek !

weh...dah lame gila3x...aku xpegi sane..

pegi la..best sgtt !!:))

tp ramai orang la..aku xsuka..rimas..hari ape masjid jamek xde org??

sila bgthu..nak thu..:)

kemudian nampk la bau tue...ala blause gitu...

aku nampk simple but nice..

so amik la satu..

(aku tak tahu skrg suka pakai baju yang agak besar sikit..even makin slim..HAHAHAHA)

dulu xde la ketat..tp still ikut badan la...

ketat sssiiiiikkiiiiiitttt jeee..hihii

tp skrg dah xselesa..

aku dtg kolej pun bawak baju yg besar2x sikit..

baju muda2x aku dah lame berlalu..

(ceih wirda dah berubah ke????)

harap2x begitu dan kekal..

AMIN kan same2x yee.:)


dah la..nak out la...

abg kol nak sampai kolej dah..

nak amik aku wat balik rumah..

dia rindu aku..:))))))))))


ending dia..

dapat naik bas rapid yang selesa itu..

okay la kan dari metro..:)))

kaki hampir putus..(tak tipu je.)

sampai 7.45 :))


p/s : xbest tak payah bace...shyla je buleh.sebab dia je yg setia..hahaha


3 comments:

Bali - Indonesia Handicraft said...

assalamualaikum wr wb

http://www.bestmodifikasimotor.co.cc/

bella said...

cantik la yang ko beli tu !

wirdawahid said...

walaikummusalam..:)

bell : tengs..:)))))))