JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Saturday, July 24, 2010

hai..
MOOD xbaik niee..
assalamualaikummmmm..

sepanjang malam nie banyak tul aku punya status kat fb..
sebenanrnyer..fikiran dan emosi aku tak stabil..
okay aku citer..skrg "dia" menghilang macm tue dengan tak khabarkan ape2x...
mmg la aku agak naik fedup ngan dia tapi xbermakna aku nie kejam.
tak nak amik tahu pasal dia.
tapi aku ego sikit..lantak lah..korang TAK TAHU tolong jangan nak cakap ape2x !
aku nak mencarut tak elok pompuan..tapi aku geram lah!
sebab tue aku kate stop asking me about my BF !
korang tak paham bahase?
bila aku jawab itu ini...
cakap aku itu ini...
dia tak rase hidup aku ape dia tahu???
walawey....
sekarang konsep yang korang semua kena paham ialah..
aku nak berkawan !
bukan bercinta !
memang aku sunyi! tapi aku bukannyer terdesak sangat main rembat je mane mamat yang rapat dengan aku !
ape ingat aku hati plastik ke?
suka2x hati nak cakap macam tue.
dah tahu aku camgitu......
TOLONG JANGAN INVOLVE APE2X DALAM HIDUP AKU !!
ntah pape la......
mian blahhh je mamat tuee..
nie yg menambahkan lagi aku BENCI LELAKI.
tp bukannyer sampai xkwn ngan laki..
aku kawin nanti pun ngan laki gak..insyaAllah de jodoh 5,6 tahun lagi...
haha..see?
aku tetap suka laki cuma xjumpe yg betul2x LELAKI..
pas tue tadi ade membe lame ckp mcm nie..."blah la..sombong gyler."
eh jap...masalah kau skrg..kau pahal?
kau jangan smpi TOMBOI kuar ! ape kau cukup bagus ke nak ckp aku cm tuh?
aku de hak la nak kwn ngan sape...bukannyer aku xbls chating kau..bukannyer aku xjwb soklan kau la sengal !
sabar2x........yang penting korang semua tak leh pakai !
dan aku xnak guna lagi!
buruk xdapat baik pun xdapat!
so korang yang masih still kawan ngan aku macam rizz,muhaimin,wan,ayie, ala....kate nak kena sebutx semua? hahaha
sape22x jela kan....korang still kawan aku..sape yg terasa padan muka...
korang le BLAH dari hidup aku...
aku xrugi pun.........

p/s : BLAH dulu.....


2 comments:

AiZ said...

aiz juga laki.. terase seperti dicucuk pisau tumpul.. gagaga.. haha.. aiz ok je..jom kawan.. lalala

SHYLA said...

aiz comment...gila la wei haha