JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, July 11, 2010

"BUDAK SUKA SORANG2X.."


hallo~

assalamualaikum~

selamat petang~

salam satu malaysia~


tetibe lak aku rase sunyi..

rase sedih..

rase seperti dulu...

rase yang tak pernah cuba untukk berubah..

PENANTIAN SATU PENYIKSAAN !


macam mane happy pun aku korang nampak..

tetap korang3x semua takkan pernah tahu pe yang aku rase dalam hati nie..

macamne sukanyer aku ngan lawak2x korang..

korang xkan dapat faham betapa aku gelisah mase itu..

sebab korang tak kenal aku lagi..


aku tak jumpa lagi apa yang aku nak..

aku belum jumpa ape yang aku cari..

sebab aku sendiri tak tahu pe yang aku nak..

pe yang aku cari..

sedangkan aku dah lalui dunia baru...

dunia di mana aku leh cari apa yang aku nak..

tapi aku tak jumpa..


aku jumpa kawan2x ..

tapi aku tak jumpa SAHABAT...

aku sunyi...

aku rase down..

plssssss....aku sedih sangat..

aku bukan macam nie..

aku nak luahkan sesuatu tapi aku harap korang2x yang bace nie...

jangan lah terasa..sebab aku rase tue hak aku untuk bersuara..:)


..dunia baru aku...

aku hepy, tapi bukanlah macam zaman sekolah dulu..

tapi cara belajar dan semua yang berbeza aku suka..

cuma manusia disekeliling aku..:(

aku bukan tak suka kamu3x...

tapi aku rase tak cocok..

maaf jika ayat ini keterlaluan.....

at least aku jujur..sebab aku malas nak pendam.


aku suka kawan ramai2x..tapi aku nak cari orang yang betul2x sahabat..

since aku pun duk dalam bilik senior,

aku rase cam satu perbezaan berbanding korang semua..

yang mane aku dapat tengok happy dapat kawan baru..

sedangkan aku..ke satu tempat ke satu tempat..:(

si aneh dah busy dengan kelas dia..nak tengok dia pun jarang sekali.

aneh...rindu kau..:(

sumpah !!


TAPI....aku bukan xsuka duk bilik senior !

aku lagi suka..leh taye macam2x yang kita xfaham..:)

satu kelebihan...

aneh cakap aku "budak suka sorang2x.."

papepun..korang memang best la..enjoy gak la layan korang...

tapi aku perhatikan sikap aku sekarang..

aku tak suka orang yang over sangat..:)

cukup aku cakap..aku tak suka orang over sangat..:)

sekian..



p/s : aku over takpe..haha..xdelah..kalau over dah banyak kawan aku dapat..;)

hahaha...sengal ubi la kau.....


1 comment:

bella said...

lain gila muka kau ! jangan sedih sedih, nak !