JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Tuesday, June 22, 2010

MEREKA ADALAH "WANTED"..i need them!


WAAACCCHAAAAAAA~~~~!

HI semua..(dengar suara yang manja dan lunak gituu....haha)


hey u all tau tak hari nie adalah hari bangang i??haha

of course la tatau kan...who care about me..:((pura2sedih)

okay..just now i went to clinic..sbb...sbb...sbb...

i kena buat medical check up lorh...

last time i dah buat tapi just buat xray je....ngeh3x..

i pun tatau yang kena buat lagi..bese la org tak penah wat benda2x nie..since nak msuk college la my first time wat medical check up..

malu kan bunyiknyer..haha...and i heard ....kena injection?seriously?oh my god...sunggguh2xtakut...

citernyer cam gini...xray abah i suruh buat kat klinik swasta coz the result is faster then kerajaan..so yang lain wat la kat kerajaan..tapi3x kan...penat je i pigi..sorg2x la tuh..my abah dah tak sayang i..:(

hahaha..dia ade hal..so that,my bro accompany me but just tido dalam kereta je..

teman la tue kan sayangsss..haha

sakit je hati nie..

then nak dijadikan cerita..sememangnyer lambat10x sangat nak tunggu giliran..

rupa2xnyer..bilik no7 yang perlu wirda masuk tue blackout..(bukan blackberry)

OMG~! klu korang pe korang rase?

pagi2x mmg sedap tido korang cuci mata tengok orang sakit..:(

sedih betul...then de sorang abang nie..nurse la..

dia kata "adik nie saya tengok lama dah tunggu..nak wat medical check up ke?"

i said "yes..(mogar2x penantian telah berakhir.."

then i told him baout my xray..yang i dah buat kat luar..so dia nak tengok result nyer..:)

dan i yang pandai lagi genuis nie tak bawak plak resultnyer..dia cakap mane boleh buat kalauxde..adik balik dulu..pegi amik..petang karang datang balik..mampus aku tanak datang

esok pagi sudaaaa.....

itulah ceghita yang buat pagi2x lagi aku dah hot babe..:(


oh ya..sebenarnya....tajuk kita hari ini bukan cerita $#@@@!#$%% kat atas tue ye..tapi tittlekat atas tue ye anak2x..

mereka yang wanted harap perasan sekejap..jangan lari~!

nanti kena tembak..:)



jeng3x....ini yang aku nak bthu...ini adalah sebahagian dari group bewarz..:)



bewarz ditubuhkan =tatau / tak egt tarikh...:)

ahli = 6orang pasukan..

BELLA,ERAWR,WIRDA,AIN,ROWZY,ZAFF...=BEWARZ

mereka ini adalah insan yang wanted dalam hidup aku ye anak2x...

rase xperlu diperkenalkan sorang2x coz maybe dorang dah perkenalkan..

actually i start story about my bewarz coz i nengok kat blog dorang..suda mula memperkenalka sorang2x..and i musti jeles dengan mereka..oeh hal yang demikian..(penanda wacana ye anak2x..)

i pun creat2x la about them also to my mari sayang saya...



ini erawr and rowzy..

agak cute jugak ye dorang..(hahaha...)




its me and my twin..dorang la cakap..tang mana same..

i sendiri taktau..




haaa..ini pula pic yang mane de ahli bewarx yang xcukup tadi k..:)

zaf and ain...

rasenyer cukup saje ini pic yang nak i tayang..next time if i free i nak citer banyak lagi about bewarz..

sebab ini group amat terkenal ye anak2x dalam kalangan student DTHO:)

walaubagaimana pun...bewarz tetap di hati ye kamu3x walaupun kita telah berjauhan..moga kita semua berjaya ye capai ape yang kita semua minat+nak sgt2x..hihi

jadi i need them sebab them need me..:)

haha

no la..i need them because without bewarz i don't realize how sweet+bitter in friendship...

thx u all walaupun kejelesan kerna tidak dapat serta hang out last time masih ade..

JANJI tau cuti sem kita kuaq!!!


p/s: *aku teringin nak dok serumah ngan bewarz cam dlm novel bewarz yang aku create dulu..:)


4 comments:

erawr said...

yeah!!! teringat novel dulu tu. nak macam tu... :(
ahahah rindu!

wirdawahid said...

muahahahaha...i xde mase lorh nak continue novel tueee...haha(mcm la bz sgt..)
RINDU untuk bewarz..~!

bell said...

yes yes ! macam cerita k.i.t.a pun ! best best !

wirdawahid said...

betul2x...K.I.T.A..
aku tengok citer tue..tp xfollow sgt..
btw menarik..haha..;)
okay..after bewarz hbs study kita wat...hahahaha..