JellyPages.com

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

"kehidupan ini penuh dengan kejutan"

Sunday, June 27, 2010

harinya makin tiba !

hi semua !

keadaan kesihatan :

  • mata sangat2x sembab
  • muka xbermaya+xsegar
  • badan lemah
  • kepala pening
  • mood xdpt dikesan.....


ini dia wajah mangsa.........


hari nir hari ahad yang sangat menyesakkan jiwa dan raga..:)

pagi nie aku rase lemah sangat dan xlarat nak buat ape2x..

sebabnyer aku tak tido..:(

aku xtido sebab aku tak nak mase berjalan dengan pantas untuk kehari yang seterusnya..:(

tapi aku silap...menghadap laptop lagi mencemaskan wahai saudari..:(

aku sedih nie..walaupun kolej aku sekankang kera....aku tetap rase sedih..

sebabnyer aku tak dapat tido sepanjang hari macam aku selalu buat,aku xleh nak cium uutttuuukkkkk kuat2x,aku xleh nak dukung uuuttttuuuuukkk tuk 2 min (selallu aku dukung uuuttttuuuukkkk,mak aku kate xsmpi 2 min..haha..tipu ! sy selalu mendukungnyer apabila saya rase sy geram..;) )

xdapat nak gigit uuuutttuuuukkkk hari2x..:(

xdapat nak menghadap laptop hampir 24 hours...(xkisah sgt)

xdapat nak mandi lammbat+bangun lambat..

xdapat nak perasan sorg2x..(nanti kat kolej malu la..)haha

xdapat main2x make up sambil cakap sorang2x..(nanti roomates kate gyler la..)

xdapat nak makan ayam goreng yang ma selalu masak....(sedap sangat !)

tapi yang paling aku sedih sebabb nak tinggal uuttuuukkk la..

pagi nie rase xhepy pun..aku xsenyum pun.. SUMPAH !

rase cam family nak buang je..:(

eeeee action lebey la...cam tak penah dok asrama laks..

memang la penah tapi kali nie rase lain..

tatau nape..mungkin sebab terlalu dekat sangat kot tempat belaja..HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHA.



okay:) aku tahu aku tulis blog selalu panjang2x..

biar la..nie aku nak luahkan ape aku rase, kalau aku pikir nanty korang susah nak bace..macam tue terhalang la aku nak meluah..:)

so sape sudi bace silakanlah..nak tengok gambar pun bolelh..xkisah mane2x..xmengharap lebih pun..;)



semalam aku pegi tempat keje lame aku smbut birthday jonas (my friend from philipine)

his party birthday is really private..hahahahaha

i can u show you a piece of pic where we're snap together:)



yeah..yang sebelah kiri aku tue jonas:)

yang lain xpayah la..;)

haha


aku pegi sane ngan style baru sebenarnyer...

care aku pakai tudung tue..

tapi bila tengok balik an....

muka aku nampak tembam..

tapi yang pelik..si "dia" xcakap pape..haha

selalunyer "dia" xsuka aku pakai pelik2x..

pelik ke nie? ntah la..balik pada cerita a n...kitaorang melantak kfc..best sgt2x..then jonas teach me how to make a magic from the card...siyes memang kalau u all tengok pun mesti terkejut..but i know what skill he using! haha.....so here don'y trust any magic...coz magic got too many tactic !

lepas dah hbs al aprty nie..cewah..

then "dia" amik aku kitaorang pegi J.J maluri tuk beli seluar sukan aku...haiihh..memang susah s hooping ngan lelaki ! aku tak nak shooping ngan laki dah ! aku ulang aku tak nak shooping ngan laki dah !

haha..betapa teruknyer shooping ngan lelaki yang asyik naks uruh kita cepat je.padahal baru masuk je..

then dah settle kitaorang tengok tempat baby (okay jangan pikir lain..:)

dia suka tengok permainan motorbike yang kecik2x tue..dia suka kompol benda alah tue...haha

ntah pape..well tue minat dia..then aku terus tinggalkan dia pegi kat teddy bear..dia nampak aku,aku terus lari gi kat permainan masak2x..i dunno..rase malu time tuh ! haha

then pegi guardian?watson..lupa dah..beli deodorant:)

malunyer beli menda alah tue ngan dia..hihi..tp hilang malu bila dia selamba..dia siap tunjuk yg mane dia pakai..haha..selekeh! then aku swuh bau wangi tak yang aku nak nie...dia leh spray kan macam minyak wangi..haha...memang kuat la baunyer..:) (rexona teens kaler pink..:)

pas tue..dah habis pegi galaxy nak tengok wayang tapi akutak nak sebab dah lewat sangat so kitaorang plan nak makan..as usual aku memang susah nak makan kebetulan memang kenyang ye..:)

tibe2x...kitaorang gado pasal fb..:)

aku jad moody giler la..:(

then dia bayar makanan yg dia baru 2suap tue..

see?kalau korang pe korang rse?benci betul terlalu ikut perasaan sampai membazir..then dia tinggal je aku..aku ikut je belakang dia..sampai umah dia terus balik tanpa sepatah kata..sebelum tue aku janji nak tengok wayang hari nie..tapi kitaorang gado dan dia pun xfaham aku..jadi aku rase sangat2x terguris since aku pun nak start belaja..:( lagi tambah sedih..jadi hari ini aku plan nak kuar ngan adik aku pegi ampang park nak pegi beli kasut..:) tuk esok..last2x minute baru nak belikan?



akak pasti



rindu.....



uuuutttuuukkkkkk !! (wirna allyscha..)

muah100x...



anal cina mari !


uuttuuukk ke yang akak rindu..yang lain tak sangat..yang lain selalu lukakan hati kakak..:(

yang lain xpenah nak pikir perasaan kakak..:(

akak xde kawan kat umah nie selain uuttuukkkk:(

ingat utuk..akak rindu kamu sangat2x...anty akak kol kamu jawab n cakap ngan akak tau?



p/s...kalau sempat diupdate lagi aku nak update long story punya..insyaAllah..:)

hihihiiihihihi

3 comments:

bell said...

alalala, sweet nye wirna ni. utuk ke nama manje dia ?

wirdawahid said...

haha..sweet mcm akak dia na bell ?kah3x..
haah..aku yang letak...
dah sebati dalam jiwa dia ngan name tuh...haha

bell said...

danish pulak aku letak kuddin. tetiba pulak melekat nama tu dalam family